Інші солодощіВипічка і Десерти

Повітряні кавові оладки

Цей рецепт відмінно підійде тим, хто не знає, що приготувати з кислого молока, а також не уявляє свого життя без кави. Потішить він і тих, хто шукає рецепт оладок без яєць. Смак у таких оладок досить тонкий, тому до них потрібно підбирати максимально нейтральні соуси й добавки. А також їх дуже смачно їсти зі склянкою гарячого молока.

Інгредієнти:

  • Розчинна кава 1-2 столові ложки
  • Вода 50-100 мілілітрів
  • Цукор 3 столові ложки
  • Молоко кисле 500 мілілітрів
  • Сода 1,5 чайної ложки
  • Борошно 400 грамів
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. Для початку заваримо каву — міцність і солодкість за смаком, але трошки цукру варто додати навіть тим, хто його не любить, щоб прибрати гіркоту. Дамо каві охолонути до кімнатної температури.
  2. Влийте каву в кисле молоко і добре розмішайте. Потім почніть акуратно додавати борошно, просіваючи його через сито.
  3. Отримавши однорідне тісто, додаємо соду, відразу обережно перемішуємо і залишаємо на півгодини, можна на довший термін.
  4. Смажимо оладки на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку з мінімальною кількістю олії. Викладаємо на паперові рушники — і ось вона, нова версія ранкової кави в їстівному варіанті!
  5. Подаємо гарячими. До речі, дуже смачні вони будуть зі збитими вершками.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Запечені яблука з сиром в духовці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close