Випічка і ДесертиЧізкейки

Полуничний чізкейк

Полуничний чізкейк — це дуже смачний і корисний десерт. Розсипчасте, м’яке пісочне тісто в поєднанні з сирною начинкою з полуничним смаком — це щось неймовірне.

Інгредієнти:

  • Борошно 400 грамів
  • Цукор 100 грамів
  • Полуниця 50 грамів
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Вершкове масло 50 грамів
  • Сода 0,5 чайної ложки
  • Кислота лимонна 0,5 чайної ложки
  • Йогурт 300 мілілітрів
  • Сир 200 грамів

Приготування:

  1. Яйце перетерти з цукром.
  2. У тісто додати розтоплене вершкове масло.
  3. Додати борошно, соду, лимонну кислоту і замісити круте тісто.
  4. Розподілити тісто руками за формою і випікати при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
  5. Йогурт змішати з яйцем.
  6. Додати сир, цукор і все добре збити блендером.
  7. Додати в начинку нарізану полуницю і перемішати.
  8. Вилити начинку на запечене тісто і випікати ще 20 хвилин при температурі 180 градусів.
  9. Готовий чізкейк остудити й нарізати на порційні шматочки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тропічний чізкейк манго-маракуя

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close