Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиДСсСрти

ΠŸΠΎΠ»ΡƒΠ½ΠΈΡ‡Π½Π° Π³Ρ€Π°Π½Ρ–Ρ‚Π° Π· сиром маскарпонС

Π‘ΠΈΡ€ маскарпонС Π½Π°Π΄Π°Ρ” Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎΠΌΡƒ дСсСрту Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ оксамитову тСкстуру Ρ– Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΉ смак, який Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· ΠΏΠΎΠ»ΡƒΠ½ΠΈΡ†Π΅ΡŽ. ВикористовуйтС Π² ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ– свіТі ягоди, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ Π³Ρ€Π°Π½Ρ–Ρ‚ΠΈ максимум користі, смаку ΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ. А ΠΌ’ятний сироп Ρ– Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΎΠ³ΠΎ соку ΠΏΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠ½ΠΎ Π·Π±Π°Π»Π°Π½ΡΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Ρ†Π΅ΠΉ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎ-ΠΏΠΎΠ»ΡƒΠ½ΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΉ дСсСрт. Π—Π²Π°Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π·Π°Π·Π΄Π°Π»Π΅Π³Ρ–Π΄ΡŒ Π·Ρ– свіТої ΠΌ’яти Π²ΠΎΠ΄ΠΈ ΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ Ρ€Π΅ΡˆΡ‚ΠΈ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π², збивши всС Π² ΠΊΡƒΡ…ΠΎΠ½Π½ΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠΎΠΌΠ±Π°ΠΉΠ½Ρ–. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ Π³Ρ€Π°Π½Ρ–Ρ‚Ρƒ застигати Π² ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ»ΡŒΠ½Ρ–ΠΉ ΠΊΠ°ΠΌΠ΅Ρ€Ρ– протягом 4 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½, Ρ– смачний дСсСрт Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ. ΠŸΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅, ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡΠΈΠ²ΡˆΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ свіТої ΠΏΠΎΠ»ΡƒΠ½ΠΈΡ†Ρ–.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π’ΠΎΠ΄ΠΈ 1 стакан
  • Π¦ΡƒΠΊΡ€Ρƒ 0,5 стакана + 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠŸΠΎΡ€ΡƒΠ±Π°Π½ΠΎΠ³ΠΎ листя свіТої ΠΌ’яти 0,5 стакана
  • Нарізаної ΠΏΠΎΠ»ΡƒΠ½ΠΈΡ†Ρ– 2 стакани + 1 стакан Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ ΠΏΠΎΡ€ΡƒΠ±Π°Π½ΠΈΡ… ягід
  • Π‘ΠΈΡ€Ρƒ маскарпонС 0,5 стакана
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΎΠ³ΠΎ соку 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π©Ρ–ΠΏΠΊΠ° солі

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π£ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ–ΠΉ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŒΡ†Ρ– Π·ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, 0,5 стакана Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ Ρ– ΠΌ’яту Ρ– Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ кипіння, ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± швидшС Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ варитися Π½Π° ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΌ’ята Π½Π°ΡΡ‚ΠΎΡΠ»Π°ΡΡŒ. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΏΡ€ΠΎΡ†Ρ–Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ сироп. Π’ΠΈΠΊΠΈΠ½ΡŒΡ‚Π΅ ΠΌ’яту.
  2. Π£ ΠΊΡƒΡ…ΠΎΠ½Π½ΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠΎΠΌΠ±Π°ΠΉΠ½Ρ– Π·ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ 2 стакани ΠΏΠΎΠ»ΡƒΠ½ΠΈΡ†Ρ– Π· 1 ΡΡ‚ΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΎΡŽ лоТкою Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ. Π—Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎ консистСнції ΠΏΡŽΡ€Π΅.
  3. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ сир маскарпонС, Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΉ сік Ρ– ΡΡ–Π»ΡŒ. Π—Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Π²ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ маскарпонС.
  4. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΌ’ятний сироп Ρ– Ρ‰Π΅ Ρ€Π°Π· Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅.
  5. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΠΎΠ»ΡƒΠ½ΠΈΡ‡Π½Ρƒ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Π² скляну Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€ΠΎΠΌ 20Ρ…20 см Ρ– поставтС Ρ—Ρ— Π² ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ»ΡŒΠ½Ρƒ ΠΊΠ°ΠΌΠ΅Ρ€Ρƒ. На замороТування ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡ– ΠΏΡ–Π΄Π΅ близько 4 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½.
  6. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Π΅ΡŽ ΠΏΠΎΡΠΊΡ€Π΅Π±Ρ–Ρ‚ΡŒ Π³Ρ€Π°Π½Ρ–Ρ‚Ρƒ видСлкою. Π ΠΎΠ·ΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ—Ρ— ΠΏΠΎ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΆΠ΅Π½ΠΈΠΌ Ρ‡Π°ΡˆΠ°ΠΌ. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΎΡŽ ΠΏΠΎΠ»ΡƒΠ½ΠΈΡ†Π΅ΡŽ. Π’Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ ΠΆ ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π¨ΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄Π½Π΅ Π±Π»Π°Π½ΠΌΠ°Π½ΠΆΠ΅

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті
1 thought on “ΠŸΠΎΠ»ΡƒΠ½ΠΈΡ‡Π½Π° Π³Ρ€Π°Π½Ρ–Ρ‚Π° Π· сиром маскарпонС”
  1. Показав ΠΆΡ–Π½Ρ†Ρ– ваш сайт Π· Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π°ΠΌΠΈ, Ρ‚Π°ΠΊ Π²ΠΎΠ½Π° ΠΌΠ΅Π½Π΅ Ρ‚Π΅ΠΏΠ΅Ρ€ Π±Π°Π»ΡƒΡ” ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ дня своїми стравами ΠΈ дСсСртиками, дякуємо Π·Π° Π²Π°ΡˆΡƒ Ρ€ΠΎΠ±ΠΎΡ‚Ρƒ)

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close