Пісний медовий пряник з какао і маком

Для тих, хто любить шоколад.
Інгредієнти:
- Борошно 2 склянки
- Вода 1 склянка
- Цукор 250 грамів
- Мед 80 грамів
- Какао 60 грамів
- Мак 50 грамів
- Рослинна олія для змащування
- Розпушувач 1 пачка
Приготування:
- Налити воду в каструлю, поставити на вогонь, розчинити цукор.
- Додати натуральний мед, перемішати. Зняти з вогню.
- Окремо перемішати какао-порошок з розпушувачем. Влити теплий сироп з каструлі. Перемішати, залишити на п’ять хвилин.
- Тісто перелити в форму, змащену олією, пекти протягом години, температура приготування – 180 градусів.
- Готові пряники посипати цукровою пудрою.
Порада
Випічку можна прикрасити різнобарвною кулінарною посипкою.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Рогалики з начинкою з цукру і кориці