Випічка і ДесертиКухні світуПечивоФінська

Фінські пряники “PIPARKAKKU”

Як же здорово взяти склянку холодного молока і занурити в неї прекрасні фінські пряники! Ці дивовижні за смаком пряники фінські сім’ї готують на будь-які святкові застілля. Їх можна їсти і їсти, неможливо зупинитися!

Інгредієнти:

  • Цукор тростинний 150 грам
  • Патока 250 грам
  • Тертий імбир 1 чайна ложка
  • Кориця 3 столові ложки
  • Кардамон мелений 1 чайна ложка
  • Масло вершкове 150 грам
  • Яйце куряче 1 штука
  • Сода 1 чайна ложка
  • Борошно пшеничне 600 грам

Приготування:

  1. Змішайте цукровий сироп, тростинний цукор і спеції в каструлю і нагрівайте до кипіння.
    Перемішати борошно і соду разом і відкласти в сторону.
  2. Покласти вершкове масло в миску і залити гарячою цукровою сумішшю. Перемішати, поки масло не розплавиться.
  3. Додати одне яйце в цукрову суміш, і після того, як суміш трохи охолоне, додайте борошно і соду, просто перемішайте. Поставте тісто відпочити в холодильник на ніч. (Аромат підвищитися)
  4. Розкачати тісто на посипаній борошном стільниці й зробіть будь-яку форму печива, якій ви віддаєте перевагу.
  5. Помістіть печиво на деко і випікати близько 8 хвилин в духовці при температурі 200-225 ° C.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close