Печиво з цільнозернового борошна з яблуками

Корисне, швидке в приготуванні печиво для всієї родини!
З молоком або чаєм.
Інгредієнти:
- Курячі яйця 1 штука
- Вершкове масло 60 грамів
- Цукор 80 грамів
- Сіль за смаком
- Пшеничне цільнозернове борошно 300 грамів
- Яблука 3 штуки
- Кориця 5 грамів
- Мед 10 грамів
- Розпушувач 8 грамів
Приготування:
- Збиваємо віночком 1 куряче яйце з дрібкою солі, коли трохи спіниться додаємо цукор. Збиваємо. Тремо на крупній тертці вершкове масло в яєчно-цукрову суміш. Перемішуємо все.
- Яблука очищаємо, тремо на крупній тертці й додаємо в суміш. Всипаємо корицю + ложку меду, перемішуємо.
- Додаємо просіяне борошно з розпушувачем. Виходить густе м’яке тісто яке можна вимісити в кулю. Даємо йому трохи постояти (хвилин 15).
- Вистелюють жаровню пергаментом і руками формуємо невеликі приплюснуті кульки в діаметрі близько 5 см. При необхідності змочуємо руки водою. Ставимо в духовку на 200 градусів. Через 10 хвилин знижуємо температуру до 180 і випікаємо ще 15 хвилин.
- Готове печиво посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Крекери «Грем»