Випічка і ДесертиПечиво

Печиво “Шоколадні половинки”

Як би я не намагалася дотримуватися принципів правильного харчування, але від шоколаду відмовитися не просто … Раз в тиждень я дозволяю собі якесь солодке. Цей варіант став справжньою зіркою на моїй кухні.

Я поділюся з вами улюбленим рецептом шоколадного печива. Одна частина випічки буде білого кольору, друга коричневого. Ласуни скажуть вам спасибі за такий “шоколадний шоколад”, адже він є і в тісті, і в оздобленні. Печиво тане в роті, хоча зовні приємно хрумтить. Відмінне доповнення до чаю!

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 120 грамів
  • Какао 60 грамів
  • Гіркий шоколад 100 грамів
  • Вершкове масло 100 грамів
  • Білий шоколад 150 грамів
  • Цукор 300 грамів
  • Шоколадні краплі 150 грамів
  • Яйце 2 штуки
  • Екстракт ванілі 1 чайна ложка
  • Сода 0,5 чайної ложки
  • Сіль 0,25 чайної ложки
  • Цукеркова або кокосова стружка 50 грамів

Приготування:

  1. Приготуйте тісто. У глибокий посуд просійте борошно з какао і содою. Додайте сіль.
  2. У глибокій мисці розтопіть масло з гірким шоколадом. Окремо збийте яйця з ваніллю і цукром. Потім в яєчну масу поступово влийте шоколад, постійно помішуючи. Введіть сухі складові. Все ретельно перемішайте. В кінці додайте шоколадні краплі. Тісто готове.
  3. З тіста сформуйте печеньки однакового розміру. Викладіть на деко. Надішліть вироби в духовку на 13-15 хвилин при 160 градусах.
  4. Половинку остиглого печива занурте в розтоплений білий шоколад. Прикрасьте печиво кольоровою кокосовою стружкою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Печиво «Імперія»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close