Як би я не намагалася дотримуватися принципів правильного харчування, але від шоколаду відмовитися не просто ... Раз в тиждень я дозволяю собі якесь солодке. Цей варіант став справжньою зіркою на моїй кухні. Я поділюся з вами улюбленим рецептом шоколадного печива. Одна частина випічки буде білого кольору, друга коричневого. Ласуни скажуть вам спасибі за такий "шоколадний шоколад", адже він є і в тісті, і в оздобленні. Печиво тане в роті, хоча зовні приємно хрумтить. Відмінне доповнення до чаю! Інгредієнти: Борошно пшеничне 120 грамів Какао 60 грамів Гіркий шоколад 100 грамів Вершкове масло 100 грамів Білий шоколад 150 грамів Цукор 300 грамів Шоколадні краплі 150 грамів Яйце 2 штуки Екстракт ванілі 1 чайна ложка Сода 0,5 чайної ложки Сіль 0,25 чайної ложки Цукеркова або кокосова стружка 50 грамів Приготування: Приготуйте тісто. У глибокий посуд просійте борошно з какао і содою. Додайте сіль. У глибокій мисці розтопіть масло з гірким шоколадом. Окремо збийте яйця з ваніллю і цукром. Потім в яєчну масу поступово влийте шоколад, постійно помішуючи. Введіть сухі складові. Все ретельно перемішайте. В кінці додайте шоколадні краплі. Тісто готове. З тіста сформуйте печеньки однакового розміру. Викладіть на деко. Надішліть вироби в духовку на 13-15 хвилин при 160 градусах. Половинку остиглого печива занурте в розтоплений білий шоколад. Прикрасьте печиво кольоровою кокосовою стружкою. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Печиво «Імперія»