Панкейки з ананасом

Такі панкейки – це своєрідне перевтілення знаменитого ананасового пирога в якості сніданку. Вже своїм зовнішнім виглядом це блюдо відмінно справляється із завданням підняття настрою на весь день. Хоча, можливо, для досягнення красивого результату знадобитися трохи практики й вправності. Щоб спростити завдання з перевертанням панкейків, можна спробувати використовувати велику лопатку або спочатку налити в сковороду тісто, а потім помістити в нього ананас і вишню. В останньому випадку, ймовірно, буде менш ефектний вигляд, але так набагато зручніше.
Час: 15 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4
Інгредієнти:
- Консервованих ананасів кільцями 1 банка (230 грамів)
- Вершкового масла 1 столова ложка
- Коричневого цукру 2 столові ложки
- Коктейльні вишні 4 штуки
- Тіста для панкейків 2 стакани
Приготування:
- Промокніть ананасові кільця насухо паперовим рушником, потім покладіть на тарілку, застелену іншим таким же.
- Розігрійте велику сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Додайте вершкове масло. Поки вершкове масло розтоплюється, посипте одну сторону ананасових кілець коричневим цукром.
- Додайте їх в сковороду. Викладайте посипаною стороною вниз, залишаючи навколо достатньо місця, щоб пізніше можна було налити зверху тісто. Готуйте, поки цукор не карамелізується, а ананаси не стануть світло-коричневими (приблизно 5 хвилин).
- Помістіть коктейльні вишні в центр кожного кільця. Обережно вилийте приблизно по 1/2 стакана тіста на кожну скибочку ананаса. Має вийти 4 панкейка. Готуйте, поки тісто не почне міхуритися і втрачати блиск (приблизно 3 хвилини).
- Обережно переверніть панкейки й смажте на іншій стороні протягом приблизно 2 хвилин. Перекладіть на тарілку і подавайте.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Марципан з арахісу