Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиДСсСрти

ПанкСйки – сСрця Β«Π§Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΈΠΉ оксамит»

ΠŸΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ ΠΏΠ°Π½ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΡ–Π² Ρƒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡ– сСрдСчок. ΠŸΠΎΡ€Π°Π΄ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΠΎΡ…Π°Π½Ρƒ Π»ΡŽΠ΄ΠΈΠ½Ρƒ Ρ†ΠΈΠΌΠΈ ΠΎΠ»Π°Π΄ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π½Π° сніданок. Π©ΠΎΠ± Π· Π»Π΅Π³ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ Π½Π°Π΄Π°Ρ‚ΠΈ тісту Π½Π° сковороді Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ сСрдСчок, ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π² ΠΏΠ»ΡΡˆΠ΅Ρ‡ΠΊΡƒ для соусу Π· Π΄ΠΎΠ·Π°Ρ‚ΠΎΡ€ΠΎΠΌ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΎΠ³ΠΎ сиру 110 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π², ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½ΠΎΡ— Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΈ
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΈ 1/4 стакана
  • Π¦Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠ° 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π¦ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡ— ΠΏΡƒΠ΄Ρ€ΠΈ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π° Π²ΠΈΡ‰ΠΎΠ³ΠΎ сорту 2 стакани
  • Какао-ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΡƒ 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π‘ΠΎΠ΄ΠΈ 1/2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡Π° 1/2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π”Ρ€Ρ–Π±Π½Π° ΡΡ–Π»ΡŒ
  • 2 Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΡ… яйця
  • Π¦ΡƒΠΊΡ€Ρƒ піску 3/4 стакана
  • Кислого ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠ° 1,25 стакана
  • Π ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ масла 1/2 стакана, плюс для смаТСння
  • Π§Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ Π±Π°Ρ€Π²Π½ΠΈΠΊΠ° 2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Екстракту Π²Π°Π½Ρ–Π»Ρ– 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π―Π±Π»ΡƒΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΎΡ†Ρ‚Ρƒ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • КлСновий сироп Ρ– обсмаТСні ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½Ρ– Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…ΠΈ ΠΏΠ΅ΠΊΠ°Π½ для ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Ρ–

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π£ сСрСдній місткості Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ однорідності сир, смСтану, ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ Ρ– Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²Ρƒ ΠΏΡƒΠ΄Ρ€Ρƒ; відставтС Π² сторону.
    Π£ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ миску просійтС Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ, ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ-ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ, соду, Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡ Ρ– 1/2 Ρ‡. Π». солі. Π£ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ–ΠΉ місткості Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ яйця Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ Π΄ΠΎ Π±Π»Ρ–Π΄ΠΎ-ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€Ρƒ. Π’ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ кислС ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ, Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅Π½Π΅ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло, Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π±Π°Ρ€Π²Π½ΠΈΠΊ, Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒ Ρ– яблучний ΠΎΡ†Π΅Ρ‚.
  2. Π―Ρ”Ρ‡Π½Ρƒ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΡΠ½ΠΎΡ— ΠΉ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅. Частину тіста ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² ΠΏΠ»ΡΡˆΠ΅Ρ‡ΠΊΡƒ для соусу Π· Π΄ΠΎΠ·Π°Ρ‚ΠΎΡ€ΠΎΠΌ (Π· ΠΎΡ‚Π²ΠΎΡ€ΠΎΠΌ 0,6 см).
  3. На ΠΏΠΎΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ плоску сковороду-Π³Ρ€ΠΈΠ»ΡŒ Π°Π±ΠΎ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ сковороду Π· Π°Π½Ρ‚ΠΈΠΏΡ€ΠΈΠ³Π°Ρ€Π½ΠΈΠΌ покриттям. Π—Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Π·ΠΌΠ°ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ гарячу сковороду Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅Π½ΠΈΠΌ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΌ маслом Ρ– Π·Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Π²ΠΈΠ΄Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ тіста, ΠΌΠ°Π»ΡŽΡŽΡ‡ΠΈ обриси сСрця Π°Π±ΠΎ Π΄Π΅ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΎΡ… сСрдСчок Π±Π°ΠΆΠ°Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ. КоТСн ΠΊΠΎΠ½Ρ‚ΡƒΡ€ Π·Π°ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ тістом Ρ– Π»ΠΎΠΏΠ°Ρ‚ΠΊΠΎΡŽ розрівняйтС Π΄ΠΎ ΠΊΡ€Π°Ρ—Π². Π“ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ ΠΏΠ°Π½ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ близько 3 Ρ…Π² Π΄ΠΎ появи ΠΏΡƒΡ…ΠΈΡ€Ρ†Ρ–Π² Π½Π° ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ…Π½Ρ–. Акуратно ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆΡƒΠΉΡ‚Π΅ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‰Π΅ 1-2 Ρ…Π², Поки Π½ΠΈΠ· Π½Π΅ ΡΡ…ΠΎΠΏΠΈΡ‚ΡŒΡΡ, Ρ– ΠΏΠ°Π½ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ Π½Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠΆΠ°Ρ€ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ. ΠŸΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π· Ρ€Π΅ΡˆΡ‚ΠΎΡŽ тіста.
  4. КоТСн ΠΏΠ°Π½ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ присмачитС ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡˆΡŽ Π· сиру Ρ– ΠΊΠ»Π΅Π½ΠΎΠ²ΠΈΠΌ сиропом, посиптС Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠ΅ΠΊΠ°Π½.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close