Випічка і ДесертиКекси та Мафіни

Ніжні капкейки

В інтернеті дуже багато різних варіантів приготування капкейків, вкрай складно вибрати той самий, ніжний і смачний варіант капкейка. Доводилося експериментувати й пробувати різні варіанти та пропорції інгредієнтів, щоб вийшли ідеальні капкейки. Радий представити вам те, що я давно хотів отримати від випічки капкейків. Вони виходять дуже ніжні й смачні! Спробуйте і я впевнений що вам дуже сподобається! Так можете глянути рецепт дивовижного сирно-вершкового крему для капкейків!

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 260 грамів
  • Цукор 1 стакан
  • Сіль 1/2 чайної ложки
  • Розпушувач тіста Dr.Oetker 1/2 чайної ложки
  • Сода 1/4 чайної ложки
  • Масло вершкове (розтоплене)> 82% 100 грамів
  • Яйце куряче 1 штука
  • Сметана 15-20% 1/4 склянки
  • Молоко 3/4 склянки
  • Цукор ванільний 2 чайні ложки

Приготування:

  1. У глибокій мисці змішуємо цукор, куряче яйце, ванільний цукор (його можна замінити ваніліном), сметану і молоко. Молоко беріть не менше 2.5%. Гарненько все змішуємо вінчиком, після чого додаємо розтоплене масло (важливо щоб воно було не гарячим, а остиглим), перемішуємо до отримання однорідної маси.
  2. В окремий посуд просіємо борошно, додаємо розпушувач, соду і сіль. Все перемішуємо.
  3. Додаємо борошняну суміш потроху в першу миску. Добре замішуємо, щоб не було грудочок і борошна.
  4. алишимо готове тісто трохи постояти, хвилин на 15-30 при кімнатній температурі.
  5. Далі викладаємо готове тісто чайною ложкою в форми для випікання, я використовую силіконові формочки та вкладаю в них паперові форми. Тіста повинно бути приблизно 2/3 від всієї форми.
  6. ипікаємо при температурі близько 180 градусів, головне щоб духовка була розігріта заздалегідь, за часом приблизно 15 хвилин, але після 10 хвилин починайте стежити за ними, щоб не підгоріли. От і все! Смачні кекси для капкейків готові!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close