АмериканськаВипічка і ДесертиДесертиКухні світу

Незвичайні фруктові суші

Щоб це блюдо сподобалося, любити суші зовсім не обов’язково. Весела, проста і корисна ідея десерту для дитячого свята. Якщо «суші» здадуться недостатньо солодкими, можна подвоїти кількість масла і маршмелоу. Не завадить і трохи ванілі.

Автор рецепта – Melissa d’Arabian – шеф-кухар, телеведуча, кулінарний письменник

Час: 15 хвилин
Складність: легко
Кількість: 20 ролів

Інгредієнти:

  • Вершкового масла 1 столова ложка
  • Міні маршмелоу 2/3 стакана
  • Вареного рису 2 стакани
  • 1 банан, нарізаний тонкими скибочками
  • Фруктового асорті (наприклад, полуниця, ананас, ківі й диня) 240 мілілітрів
  • Тонко нарізані міні-гранули шоколаду і підсмажена кокосова стружка, для посипання суші (за бажанням)
  • Спеціальне обладнання: форма для нігірі-суші або пластиковий лоток для кубиків льоду

Приготування:

  1. Солодкий клейкий рис для «суші»: в невеликому сотейнику на середньому вогні розтопіть масло і маршмелоу до повного розм’якшення. Зніміть з плити й вмішайте зварений рис так, щоб вони рівномірно розподілилися.
  2. Розпиліть трохи рослинної олії на форму для нігірі-суші. Беріть скибочки фруктів і викладайте їх по одному на дно форми або лотка для льоду. Ложкою покладіть рис і акуратно втисніть.
  3. Дістаньте «суші», при бажанні посипте шматочками шоколаду і смаженою кокосовою стружкою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Шоколадний батончик Rocky Road

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close