М’ясний торт з сирним кремом

Ситний, соковитий торт з простим, але дуже смачним кремом.
Готується торт дуже просто. Добре йде і як закуска до горілки, і як випічка до чаю.
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний 250 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Зелена цибуля 30 грамів
- Яйця 3 штуки
- Сметана 100 грамів
- Цукор 0.5 чайної ложки
- Борошно 150 грамів
- Сода харчова 0.3 чайної ложки
- Молоко 250 мілілітрів
- Плавлений сир 210 грамів
- Сіль 0.5 чайної ложки
- Перець чорний мелений за смаком
- Суміш трав за смаком
- Кріп 20 грамів
Приготування:
- Цибулю нарізати середнім кубиком. Обсмажити до легкої золотистості. Додати фарш і обсмажити до готовності, ретельно розбиваючи грудочки. Якщо при обсмажуванні виділяється вода, дочекатися її повного випаровування. В процесі додати сіль, перець.
- Зелену цибулю дрібно нашаткувати. У миску розбити три яйця, додати цукор, сметану, збити віночком до однорідності. Борошно змішати з содою. Швидко з’єднати з яєчною сумішшю.
- У тісто додати фарш і цибулю, перемішати. Тісто викласти в форму. Силіконову можна тільки змастити олією, металеву бажано ще присипати борошном або панірувальними сухарями. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
- Для крему сирки натерти на крупній тертці. Молоко довести до кипіння, додати сирки. На повільному вогні прогріти, помішуючи, поки сирки не розчиняться. Додати прованські трави. Готовий крем накрити харчовою плівкою і залишити охолоджуватись.
- Готовий корж дістати з форми й охолодити. Розрізати корж навпіл. Намазати охолодженим кремом коржі й верх торта. Дрібно нарізати кріп і посипати верх торта. Поставити в холодильник на 3 години. Крім солі й перцю в фарш можна додавати будь-які інші приправи за смаком.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Мариновані огірочки