Випічка і ДесертиДесертиМорозиво і сорбети

Морозиво у фритюрі із зерновим паніруванням

Гарячі й хрусткі зовні, холодні й кремові всередині – ці кульки морозива в зерновому паніруванні будуть ідеальним вибором для ласунів. Виберіть одну з цікавих комбінацій смаків і почніть готувати.

Інгредієнти:

Rocky Road і пластівці з корицею:

  • Шоколадного морозива Rocky Road 1000 мілілітрів
  • Борошна 1 стакан
  • Великих яєць 6 штук
  • Сухого сніданку: пластівці зі смаком кориці 6 стаканів

Ванільне морозиво і фруктові пластівці:

  • Ванільного морозива 1000 мілілітрів
  • Борошна 1 стакан
  • Великих яєць 6 штук
  • Сухого сніданку: пластівці зі смаком фруктів 6 стаканів

Полуничне морозиво і повітряні злаки:

  • Полуничного морозива 1000 мілілітрів
  • Борошна 1 стакан
  • Сухого сніданку: повітряні зерна пшениці 6 стаканів
  • Великих яєць 6 штук

Морозиво у фритюрі:

  • Рослинна олія для смаження
  • Спеціальне обладнання: термометр для фритюру

Приготування:

  1. Помістіть деко в морозильну камеру мінімум на 1 годину. За допомогою ложки для морозива 5 см відміряйте 6 кульок морозива з обраної вами комбінації, викладіть на холодне деко. Поставте в морозилку приблизно на 1 годину, щоб морозиво стало дуже твердим.
  2. Тим часом приготуйте для панірування 3 порожні миски. В першу миску насипте борошно. У другій збийте яйця. Сухий сніданок з обраної вами комбінації смаків насипте в третю миску, дном мірної кружки подрібніть пластівці в дрібну крихту.
  3. Дістаньте з морозилки 1 порцію морозива. Обваляйте в борошні, рукою надаючи ідеальну форму кулі. Занурте кульку в яйце, дайте стекти надлишкам, потім обваляйте з усіх боків в пластівцях. Повторіть процес панірування ще 3 рази й знову помістіть кульку морозива на деко в морозилці.
  4. Паніруйте порції морозива, що залишилися. Поставте в морозилку на 2 години. Або на ніч до затвердіння.
  5. Для обсмажування морозива: Налийте у велику каструлю з важким дном близько 7,5 сантиметри олії, збоку прикріпіть термометр для фритюру. На помірно високому вогні розігрійте олію до 190 ° С.
  6. Застеліть тарілку паперовими рушниками. Дістаньте кульки морозива й акуратно покладіть шумівкою в каструлю – не обпечіться олією. Обсмажуйте, поки панірування з пластівців не стане золотистим і хрустким, близько 30 секунд. Морозиво буде залишатися холодним і твердим, і його можна буде легко розрізати.
  7. За допомогою шумівки викладіть кульки на підготовлену тарілку і дайте стекти олії. Перекладіть на тарілку сервування й відразу подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт ананасового морозива

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close