Випічка і ДесертиМорозиво і сорбети

Домашнє морозиво з авокадо

Це морозиво витягло свій колір з авокадо, але таке сусідство доречно, коли потрібно заморозити фрукт, то чому б не зробити це у вигляді морозива. Пюре з авокадо не забудьте скропити лимонним соком. Морозиво більше схоже на глазур через свою консистенцію, воно готується на збитих в піну вершках. А за основу береться згущене молоко, що зменшує витрати на підготовку, і молоко не треба варити самостійно. Просто посипте готове морозиво морською сіллю, і у вас в роті виявиться ложечка вибухового смаку.

Інгредієнти:

  • Авокадо 1 штука (225 грамів), розрізати навпіл, вийняти кісточку й очистити
  • Згущеного молока 1 банка (400 грамів)
  • Лимонного соку (з 1 лимона) 2 столові ложки
  • Щіпка дрібної солі
  • Жирних вершків 33% 2 стакани, охолодити
  • Спеціальне обладнання: металева прямокутна форма для хліба (22 х 12 см) з високими бортами, охолодіть в холодильнику не менше 30 хвилин

Приготування:

  1. У блендері близько 1 хвилини збийте до однорідності авокадо, згущене молоко, лимонний сік і сіль; перекладіть у велику миску.
  2. В іншій великій місткості збивайте вершки міксером на помірно високій швидкості близько 2 хвилин до стійких піків. За допомогою гумової лопатки вмішайте близько 1 стакана збитих вершків в пюре з авокадо. Введіть отриману масу назад у вершки й добре змішайте.
  3. Перекладіть в охолоджену форму і поставте в морозильну камеру для затвердіння не менше ніж на 4 години, або на всю ніч.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close