Випічка і ДесертиДесерти

Млинці з шоколадною пастою і полуницею

Автор рецепта – GoYaYa’s Crepes – ресторан швидкого харчування в США, Нью-Йорк.

Дуже швидкий рецепт млинчиків зі свіжою полуницею і шоколадно-горіховою пастою, який вимагає мінімум зусиль і інгредієнтів. Простота приготування і чудовий смак – ось достойність цього блюда. Відмінний варіант ледачого легкого сніданку або десерту.

Час: 2 год. 25 хв.
Складність: легко
Порцій: 8

Інгредієнти:

  • Яйця 4 штуки
  • Молока 1 стакан
  • Борошна 1,5 стакана
  • Розтопленого вершкового масла 4 столової ложки
  • Щіпка солі
  • Полуниця, нарізана скибочками
  • Шоколадно-горіхова паста, наприклад Nutella

Приготування:

  1. У блендері з’єднайте яйця, молоко й 1 стакан води. Додайте борошно, влийте розтоплене масло і додайте сіль. Змішайте на високій швидкості до однорідності, перериваючись і зіскрібаючи суміш зі стінок за потреби.
  2. Перелийте тісто в пластиковий контейнер і поставте в холодильник на дві години. Розігрійте антипригарну сковороду діаметром 30 см. На помірно сильному вогні. Налийте 1/2 стакана тіста, обертаючи сковороду, щоб покрити дно.
  3. Випікайте 1-2 хвилини, а потім обережно переверніть млинець. Покладіть на праву верхню частину млинця трохи шоколадної пасти й помістіть зверху нарізану полуницю. Поверніть, зніміть зі сковороди й подавайте.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close