Млинці з шоколадною пастою і полуницею

Автор рецепта – GoYaYa’s Crepes – ресторан швидкого харчування в США, Нью-Йорк.
Дуже швидкий рецепт млинчиків зі свіжою полуницею і шоколадно-горіховою пастою, який вимагає мінімум зусиль і інгредієнтів. Простота приготування і чудовий смак – ось достойність цього блюда. Відмінний варіант ледачого легкого сніданку або десерту.
Час: 2 год. 25 хв.
Складність: легко
Порцій: 8
Інгредієнти:
- Яйця 4 штуки
- Молока 1 стакан
- Борошна 1,5 стакана
- Розтопленого вершкового масла 4 столової ложки
- Щіпка солі
- Полуниця, нарізана скибочками
- Шоколадно-горіхова паста, наприклад Nutella
Приготування:
- У блендері з’єднайте яйця, молоко й 1 стакан води. Додайте борошно, влийте розтоплене масло і додайте сіль. Змішайте на високій швидкості до однорідності, перериваючись і зіскрібаючи суміш зі стінок за потреби.
- Перелийте тісто в пластиковий контейнер і поставте в холодильник на дві години. Розігрійте антипригарну сковороду діаметром 30 см. На помірно сильному вогні. Налийте 1/2 стакана тіста, обертаючи сковороду, щоб покрити дно.
- Випікайте 1-2 хвилини, а потім обережно переверніть млинець. Покладіть на праву верхню частину млинця трохи шоколадної пасти й помістіть зверху нарізану полуницю. Поверніть, зніміть зі сковороди й подавайте.
Смачного!