Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиБолодка Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ°

МСдовий бісквіт

Π Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ ΡΠΏΡ€Π°Π²ΠΆΠ½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ бісквіта – сухого Ρ– розсипчастого.
Π‘ΡƒΡ…ΠΈΠΉ бісквіт – Ρ†Π΅ класика ΠΆΠ°Π½Ρ€Ρƒ. МСдовий – Ρ—Ρ— Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠ²ΠΈΠ΄. Бісквіт Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ сухим, пористим, солодкуватого смаку. Додавання ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ Π½Π°Π΄Π°Ρ” Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡Ρ†Ρ– золотистий ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€. Π’Π°ΠΊΠΈΠΉ бісквіт Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ використовувати для формування тістСчок Ρ– Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Ρ–Π², Π΄ΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π΄ΠΎ нього Ρ€Ρ–Π·Π½Ρ– ΠΊΡ€Π΅ΠΌΠΈ ΠΉ просочСння. Дітям Ρ– Π»Ρ–Ρ‚Π½Ρ–ΠΌ людям Ρ€Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ сухий бісквіт Π· Ρ‡Π°Ρ”ΠΌ Π°Π±ΠΎ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠΌ. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ варСння, Π΄ΠΆΠ΅ΠΌ, Π·Π³ΡƒΡ‰Π΅Π½Π΅ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Ρ– яйця 4 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • ΠŸΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ‡Π½Π΅ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • МСд 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Боняшникова олія 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Для приготування пишного, розсипчастого ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ бісквіта Π²Ρ–Π΄ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΡ‚Π΅ Π±Ρ–Π»ΠΊΠΈ Π²Ρ–Π΄ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΡ–Π². Π‘Ρ–Π»ΠΊΠΈ Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ міксСром Π² ΠΏΡ–Π½Ρƒ. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ Π·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ, ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ збивання, поступово Π²Π²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠΈ Ρ– ΠΌΠ΅Π΄.
  2. Π’ΠΎΡ‡Π½ΠΎ Ρ‚Π°ΠΊ ΠΆΠ΅ ΠΏΠΎ частинах ΠΏΡ€ΠΈ Π·Π±ΠΈΠ²Π°Π½Π½Ρ– Π½Π° Π½ΠΈΠ·ΡŒΠΊΡ–ΠΉ ΡˆΠ²ΠΈΠ΄ΠΊΠΎΡΡ‚Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ Π· Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡Π΅ΠΌ. Повинна Π²ΠΈΠΉΡ‚ΠΈ пишна густа маса.
  3. Вісто Π²ΠΈΠ»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° промаслСний ΠΏΠ°ΠΏΡ–Ρ€, Π²ΠΌΡ–Ρ‰Π΅Π½ΠΈΠΉ Π² Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ для запікання.
  4. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²ΠΈΠΉ бісквіт Π² Π½Π°Π³Ρ€Ρ–Ρ‚Ρ–ΠΉ Π΄ΠΎ 180 градусів Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– протягом 40-45 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Коли бісквіт Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ, Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ остигати Π½Π° дСякий час Ρƒ Π²Ρ–Π΄ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π΅Π½Ρ–ΠΉ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ–.
  5. МСдовий бісквіт – смачний дСсСрт Π°Π±ΠΎ основа для Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Ρ–Π² Ρ– тістСчок.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠšΠ»Π°Ρ„ΡƒΡ‚Ρ– Π· малиною

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close