Випічка і ДесертиМорозиво і сорбети

Мандариновий сорбет

Автор рецепта – Вольфганг Пак – професійний шеф-кухар, кулінарний письменник.

Освіжаючий десерт зі смаком цитрусових доведеться як ніколи до речі в період літньої спеки. Лікер Mandarine Napoleon можна замінити, наприклад, «Куантро» – спиртним напоєм з яскраво вираженим смаком і запахом помаранчевих фруктів. Як варіант оригінальної подачі: сорбет викласти в шкірку з половинок апельсина (мандарина) і прикрасити цедрою.

Інгредієнти:

Сорбет:

  • Мандаринового соку 3 стакани (приблизно з 18 мандаринів)
  • 10 мандаринів, натріть цедру і дрібно порубайте (натріть на дрібну тертку) м’якуш
  • Свіжого лимонного соку (з 5-6 лимонів) 3/4 стакана
  • Терта цедра з 4 лимонів
  • Сиропу 1,5 стакани, рецепт додається
  • Лікеру Mandarine Napoleon 1/4 стакана

Сироп:

  • Цукру 2 стакани
  • Води 1 стакан

Приготування:

  1. Мандариновий сорбет: У мисці змішайте всі інгредієнти. Процідіть через дрібне сито в миску. Охолодіть.
  2. Помістіть в мороженицю і дотримуйтесь вказівок виробника.
  3. Сироп: З’єднайте цукор і воду в сотейнику. Доведіть до кипіння і варіть протягом 1-2 хвилин або поки рідина не стане прозорою. Зніміть з вогню.
  4. Охолодіть і зберігайте в закритому контейнері в холодильнику до моменту подачі.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close