Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Маленькі булочки бріош

Щоб спробувати ці маленькі смачні булочки, починати готувати, швидше за все, доведеться днем ​​раніше. Однак результат того вартий. При бажанні кількість цукру можна збільшити. Такі бріоші стануть відмінним сніданком, якщо подати їх з вершковим маслом і джемом. Крім того, булочки залишаються м’якими протягом декількох днів.

Інгредієнти:

  • Теплої води (43-49 ° С) 1/2 стакана
  • Сухих дріжджів 1 пакетик (7 грамів)
  • Цукру 3 столові ложки
  • 6 дуже великих яєць, кімнатної температури
  • Борошна вищого сорту 4,5 стакана
  • Крупнозернистої солі 2,5 чайні ложки
  • Вершкового масла, кімнатної температури 170 грамів
  • 1 яйце, змішане з 1 столовою ложкою молока, для яєчної обмазки

Приготування:

  1. З’єднайте воду, дріжджі й цукор в чаші електричного міксера, оснащеного насадкою-лопаткою. (Якщо чаша холодна, використовуйте більш теплу воду з таким розрахунком, щоб при додаванні дріжджів вона мала температуру принаймні 43 ° С.) Змішайте масу руками. Дайте їй постояти протягом 5 хвилин, поки дріжджі й цукор не розчиняться.
  2. Додайте яйця і збивайте на середній швидкості протягом 1 хвилини, поки суміш добре не перемішається. Знизивши швидкість до мінімальної, додайте 2 стакани борошна, сіль і змішуйте протягом 5 хвилин. Не змінюючи налаштувань, всипте 2,25 стакана борошна і замішуйте ще 5 хвилин. Викладіть тісто, зіскрібаючи залишки зі стінок, у велику миску, змащену вершковим маслом, і накрийте харчовою плівкою. Залиште на ніч в холодильнику.
  3. На наступний день дайте тісту постояти при кімнатній температурі протягом 1 години. Тим часом змастіть жиром 20 міні-форм для випічки кексів.
  4. Помістіть тісто в чашу електричного міксера, оснащеного гаком для тіста. Додайте шматки м’якого вершкового масла. Змішуйте протягом 2 хвилин, поки не сформується ком, всипаючи додаткове борошно, якщо необхідно.
  5. Викладіть масу на злегка присипану борошном дошку і розділіть на 20 кульок (по 50 грамів), які потім розподіліть по міні-формах, накрийте вологим рушником і відставте. Тісто має піднятися при кімнатній температурі, збільшившись в об’ємі вдвічі (приблизно 2 години).
  6. Розігрійте духовку до 180 ° С. Коли бріоші піднімуться, нанесіть на верхню частину кожної з них яєчну обмазку. Випікайте протягом 20 хвилин або до тих пір, коли після натискання не буде залишатися вм’ятина, а при постукуванні з’явиться злегка порожнистий звук. Виверніть булочки з форм на решітку, щоб вони охололи.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Домашній хліб з шавлією

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close