Мафіни з шоколадом і манго

Додати в тісто для мафінів шматочки манго – це вельми незвичайний хід, завдяки якому випічка виходить більш ніжною і смачною.
Інгредієнти:
- М’якуш манго 220 грамів
- Яйце куряче 3 штуки
- Цукор 210 грамів
- Сіль щіпка
- Сметана 70 грамів
- Лимонний сік 1/2 столової ложки
- Борошно 145 грамів
- Розпушувач 1 чайна ложка
- Масло вершкове 65 грамів
- Шоколадні ґудзики 75 грамів
Приготування:
- М’якуш манго нарізати дрібними кубиками.
- Збити яйця з цукром і сіллю. Додати сметану і лимонний сік, продовжуючи збивати.
- Далі додати борошно, змішане з розпушувачем, і вимісити однорідне тісто.
- Додати в тісто розтоплене вершкове масло, шматочки манго і шоколадні ґудзики. Перемішати.
- Викласти тісто в формочки для мафінів і випікати в попередньо розігрітій до 180° С духовці 20 хвилин.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Мафіни з яблуками