Випічка і ДесертиКекси та Мафіни

Мафіни з маскарпоне

Можна назвати цей рецепт мафінів з маскарпоне вишуканим блюдом для урочистостей і сімейних свят. Адже такий сир дорогий, і купуємо ми його виключно в рідкісних випадках, найчастіше для витончених страв. Він є основою для багатьох десертів, включаючи найвідоміший з них – тірамісу.

Мафіни з таким сиром відрізняються особливо ніжним і м’яким смаком. В даному рецепті лимонний сік є ще однією складовою цієї святкової випічки.

Кекси також стильно декоровані свіжими фруктами, залитими желе.

Для декору потрібно: будь-які м’які фрукти, пакетик желе.

Інгредієнти:

  • Сир маскарпоне 600 грамів
  • Яйця 3 штуки
  • Цукор 1 стакан
  • Ванілін 1 штука
  • Мука пшенична 2 столові ложки
  • Лимонний сік 1 столова ложка

Приготування:

  1. Сир маскарпоне збиваємо в міксері на невеликій швидкості. Плавно вводимо цукор і продовжуємо збивати. Додаємо ванільний цукор, сіль, цедру і борошно. Акуратно додаємо сік лимона і продовжуємо збивати. По одному вводимо яйця і продовжуємо збивати. Розливаємо в круглі силіконові форми для мафінів.
  2. Відправляємо на одну годину в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Дістаємо з духовки й даємо повністю охолонути.
  3. Декоруємо свіжими фруктами. Заливаємо, заздалегідь приготованим желе, яке швидко застигає. Пакуємо в зручну місткість і даруємо радість собі й близьким! Класичні мафіни з сиром маскарпоне готові!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close