Випічка і ДесертиЗакускиНесолодка випічкаХолодні закуски

Листкові рулетики з червоною рибою

Чудові рулетики з червоною рибою прикрасять будь-який стіл!
Закуска з червоною рибою – відмінне рішення для святкового застілля. Приготувати її можна заздалегідь, що дуже важливо в святкові дні. Рулетики з листкового тіста виходять дуже апетитними, рум’яними, вони не повинні бути великого розміру – буквально “на один укус”. Листкове тісто можна брати прісне або дріжджове – будь-яке відмінно підходить. Для начинки теж підійде і м’який, і твердий сир. Відмінно з рибою поєднується зелень кропу. Закуска з червоною рибою – справжня окраса святкового застілля.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто 200 грамів
  • Червона риба 60 грамів
  • Твердий сир 50 грамів
  • Сметана 1 столова ложка
  • Курячі яйця 1 штука

Приготування:

  1. Для приготування цієї чудової закуски з червоною рибою візьміть листкове тісто, твердий сир, сметану, кріп і будь-яку червону рибу, в даному випадку слабосолона, можна взяти підкопчену.
  2. Натріть сир на крупній тертці, дрібно наріжте свіжий кріп, додайте столову ложку жирної сметани. Добре перемішайте суміш, це буде підкладка під основну начинку з риби.
  3. Листкове тісто розкачати до 0,6-0,7 см. Наріжте його витягнутими трикутниками. На широку частину кладіть сирну начинку, а зверху один-два шматочки червоної риби. Закрутіть рулетиком.
  4. Помістіть рулетики на пекарський папір у форму для запікання. У склянку розбийте яйце, збийте, або візьміть один жовток – змастіть поверхню рулетиків.
  5. Візьміть сухе насіння маку. Присипте змащені яйцем рулетики насінням маку (за бажанням кмину, кунжуту). Поставте в нагріту до 180 градусів духовку хвилин на 20-25, поки рулетики піднімуться і зарум’яняться.
  6. Чудова закуска з червоною рибою готова! Її місце на святковому столі, приготувати таку закуску можна заздалегідь, тому, що подають її охолодженою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Чебуреки домашні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close