Чудові рулетики з червоною рибою прикрасять будь-який стіл! Закуска з червоною рибою - відмінне рішення для святкового застілля. Приготувати її можна заздалегідь, що дуже важливо в святкові дні. Рулетики з листкового тіста виходять дуже апетитними, рум'яними, вони не повинні бути великого розміру - буквально "на один укус". Листкове тісто можна брати прісне або дріжджове - будь-яке відмінно підходить. Для начинки теж підійде і м'який, і твердий сир. Відмінно з рибою поєднується зелень кропу. Закуска з червоною рибою - справжня окраса святкового застілля. Інгредієнти: Листкове тісто 200 грамів Червона риба 60 грамів Твердий сир 50 грамів Сметана 1 столова ложка Курячі яйця 1 штука Приготування: Для приготування цієї чудової закуски з червоною рибою візьміть листкове тісто, твердий сир, сметану, кріп і будь-яку червону рибу, в даному випадку слабосолона, можна взяти підкопчену. Натріть сир на крупній тертці, дрібно наріжте свіжий кріп, додайте столову ложку жирної сметани. Добре перемішайте суміш, це буде підкладка під основну начинку з риби. Листкове тісто розкачати до 0,6-0,7 см. Наріжте його витягнутими трикутниками. На широку частину кладіть сирну начинку, а зверху один-два шматочки червоної риби. Закрутіть рулетиком. Помістіть рулетики на пекарський папір у форму для запікання. У склянку розбийте яйце, збийте, або візьміть один жовток - змастіть поверхню рулетиків. Візьміть сухе насіння маку. Присипте змащені яйцем рулетики насінням маку (за бажанням кмину, кунжуту). Поставте в нагріту до 180 градусів духовку хвилин на 20-25, поки рулетики піднімуться і зарум'яняться. Чудова закуска з червоною рибою готова! Її місце на святковому столі, приготувати таку закуску можна заздалегідь, тому, що подають її охолодженою. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Чебуреки домашні