Листкові булочки з цибулею

М’які й рум’яні листкові булочки з цибулею — це пікантне поєднання смаків і ароматів. Хрустке листкове тісто, ароматна червона цибуля й італійські трави вигідно відтіняються солодкуватими медовими нотками. А ще ці чудові булочки готуються дуже швидко і просто!
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста червона 150-200 грамів
- Тісто листкове 500 грамів
- Масло вершкове 40 грамів
- Мед рідкий 20 грамів
- Борошно (для роботи з тістом) близько 1 столової ложки
- Трави італійські сушені за смаком
- Сіль за смаком
Приготування:
- Готуємо необхідні продукти. Листкове тісто розморожуємо.
- Духовку включаємо для розігрівання до 200 градусів.
- Цибулю очищаємо і нарізаємо кільцями (шайбами) товщиною 0,5 см.
- З тіста склянкою вирізаємо кружечки. Діаметр кружечків тіста повинен бути трохи більше діаметру кілець цибулі.
- Кружечки тіста викладаємо на застелене пергаментом деко.
- Зверху на тісто викладаємо кружальця цибулі.
- Цибулю солимо і посипаємо італійськими травами.
- На цибулю викладаємо по невеликому шматочку вершкового масла.
- Булочки ставимо в розігріту духовку і випікаємо близько 15 хвилин.
- Як тільки булочки стануть пишними й почнуть підрум’янюватися, виймаємо деко з духовки. Гарячі булочки по обідку злегка змащуємо рідким медом.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріжки з квашеною капустою