Немає часу на крем? Готуй глазур простим рецептом! Лимонна глазур стане відмінним виходом, коли випічка готова, а ось часу на крем або інші прикраси немає. Все, що потрібно, - це змішати кілька простих інгредієнтів. Її не потрібно навіть нагрівати! Головне - пам'ятати правило: подібну глазур потрібно використовувати відразу після приготування. Інгредієнти: Лимонний сік 30 мілілітрів Вода 30 мілілітрів Цукрова пудра 285 грамів Харчовий барвник за смаком Приготування: З'єднуємо лимонний сік і теплу воду. Просіваємо цукрову пудру. Виливаємо суміш в цукрову пудру, додаємо барвник і все добре перемішуємо до однорідної консистенції. Використовуємо глазур відразу ж. Вдалих кулінарних експериментів! Смачного!