Випічка і ДесертиПечиво

Кокосове розсипчасте печиво

Кокосове розсипчасте печиво – це смачне, домашнє печиво з легким ароматом кокоса. Приготувати таке печиво зможе навіть новачок в кулінарії.

Інгредієнти:

  • Кокосова стружка 50 грамів
  • Борошно пшеничне 330 грамів
  • Куряче яйце 2 штуки
  • Цукор 100 грамів
  • Масло топлене 150 грамів
  • Кухонна сіль 0.5 чайної ложки
  • Сода харчова 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Для його приготування потрібно розм’якшене вершкове масло або топлене масло, як в нашому випадку. Масло з’єднати з цукром в мисці для замішування тіста. Ложкою ретельно розтерти масло з цукром до зникнення крупинок цукру.
  2. Вбити в миску два курячих яйця. Перемішати яйця з маслом і цукром і всипати кокосову стружку. Потім додати сіль і неповну чайну ложечку соди. Перемішати кокосову стружку. І всипати борошно. Борошно потрібно додавати невеликими порціями, замішуючи при цьому тісто. Муки може знадобитися трохи більше ніж зазначеного в рецепті, або менше. Головне, щоб тісто вийшло м’яким, що не кришиться й не рідким.
  3. На деко покласти силіконовий килимок, якщо печете без нього, то злегка змастити деко олією. Руками відірвати від тіста невеликий шматочок, скачати його в кульку, злегка приплюснути й укласти на силіконовий килимок. На покладеному печиві можна зробити будь-які надрізи або смужки виделкою або ножем.
  4. Духовку попередньо розігріти до 190 градусів і поставити в неї деко з печивом. Випікати недовго, хвилин 15. Час випічки залежить тільки від вашої духовки. Головне, не перетримати печиво в духовці.
    Кокосове печиво готове. Воно вийшло розсипчастим, з легким ароматом кокоса і масла.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close