Класичні рогалики на сметані з варенням

Інгредієнти:
- Борошно 530 грамів
- Варення 1 стакан
- Сметана 235 мілілітрів
- Масло вершкове 1 упаковка
- Розпушувач 12 грамів
Приготування:
- Вершкове масло кімнатної температури з’єднати з охолодженою сметаною, інгредієнти перемішати за допомогою міксера.
- Просіяти разом з розпушувачем борошно, з’єднати з масою, перемішувати протягом трьох хвилин.
- Скачати тісто в кулю, загорнути в харчову плівку, покласти на годину в холодильник.
- Розділити тісто на шість рівних частин.
- Розкачати кожну в круг, залишити на десять хвилин, потім розрізати на трикутники від центру.
- На широку сторону покласти трохи улюбленого густого варення, тісто згорнути в рогалик.
- Посипати цукром піском або пудрою.
- Покласти на деко, заздалегідь застелений пергаментом.
- Час випікання – від десяти до п’ятнадцяти хвилин, температура – 180 градусів.
Порада
Можна не обсипати рогалики цукром до випікання, а зробити це потім.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Медовий бісквіт