Випічка і ДесертиДесертиКухні світуСолодка випічкаФранцузька

Клафуті з малиною

Це варіант французького десерту клафуті, який зазвичай випікається з вишнею або черешнею, але в цьому виконанні малина додає нетрадиційну нотку класичного пирога-запіканки. Незвичайно легкий у виконанні десерт, для якого не знадобиться навіть міксер, з великою часткою ймовірності, перевершить ваші очікування і стане фаворитом літніх десертів.

Інгредієнти:

  • Меленого мигдалю 1/2 стакана
  • Цукру піску 1/4 стакана
  • Коричневого цукру 1/4 стакана
  • Крохмалю 2 столові ложки
  • 2 великих яйця
  • 2 великих яєчних жовтки
  • Вершків для збивання 33% 1 стакан
  • Свіжих ягід малини 1 стакан
  • Цукрова пудра для присипки

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 190 ° С. На деко встановіть змащену жиром форму для випічки, діаметром приблизно 23 см.
  2. З’єднайте мелений мигдаль з цукром піском, коричневим цукром і крохмалем. Додайте яйця, жовтки й вершки та ретельно перемішайте виделкою або віночком. У розігріту форму для випічки вилийте отриману суміш і посипте малиною.
  3. Випікайте в духовці 35 хвилин, поки клафуті злегка не підрум’яниться і не підніметься по краях (він впаде, коли буде вийнято з духовки). На стіл подавайте пиріг-запіканку клафуті відразу, посипавши цукровою пудрою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Шоколадний мус в домашніх умовах

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close