Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– Π”Π΅ΡΠ΅Ρ€Ρ‚ΠΈΠšΠ΅ΠΊΡΠΈ Ρ‚Π° ΠœΠ°Ρ„Ρ–Π½ΠΈ

КСкс Π½Π° яблучному ΠΏΡŽΡ€Π΅

Завдяки яблучному ΠΏΡŽΡ€Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΉ кСкс Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π½Π΅ΠΉΠΌΠΎΠ²Ρ–Ρ€Π½ΠΎ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΌ Ρ– Π΄ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ Π²ΠΎΠ»ΠΎΠ³ΠΈΠΌ. А ΠΌΠ΅Π΄ Ρ– ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‡Π½Π΅Π²ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ Π½Π°Π΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡Ρ†Ρ– Ρ‰Π΅ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ ΠΎΡ€ΠΈΠ³Ρ–Π½Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ смак. Π’Π°ΠΊΠΈΠΉ кСкс β€” Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½Π΅ доповнСння Π΄ΠΎ сімСйного Ρ‡Π°ΡŽΠ²Π°Π½Π½Ρ!

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° 600 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (3 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ)
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ 250-300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‡Π½Π΅Π²ΠΈΠΉ 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • МСд 75 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠšΠ΅Ρ„Ρ–Ρ€ 200 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • Π ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π‘ΠΎΠ΄Π° 0,5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна 20 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° Π½Π°ΠΉΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ ΠΏΡ–Π΄Ρ–ΠΉΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ кислих сортів. Π‘ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΡƒ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΡŽΡ€Π΅.
  2. Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅, ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ, Π²ΠΈΠ΄Π°Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ сСрцСвину Π· насінням. Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° Π΄ΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅.
  3. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ яблука Π² сотСйник, Π²Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠ°Ρ€Ρƒ столових Π»ΠΎΠΆΠΎΠΊ Π²ΠΎΠ΄ΠΈ, Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Ρ– Π²Ρ–Π΄ΠΏΡ€Π°Π²Ρ‚Π΅ Π½Π° вогонь.
  4. Π’ΡƒΡˆΠΊΡƒΠΉΡ‚Π΅ яблука ΠΏΡ–Π΄ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ близько 10-15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ ΠΌ’якості. Час приготування Π·Π°Π»Π΅ΠΆΠΈΡ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ сорту яблук.
  5. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ ΠΏΡ–Π΄ час Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ яблука пустили Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ соку, Ρ‚ΠΎ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ– яблука Π²Ρ–Π΄ΠΊΠΈΠ½ΡŒΡ‚Π΅ Π½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅ сито, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π½Π΅ вийшло Π·Π°ΠΉΠ²Π΅ Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΠΈΠΌ.
  6. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ– яблука ΠΏΡ€ΠΎΠ±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π·Π°Π½ΡƒΡ€ΡŽΠ²Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€ΠΎΠΌ Π² ΠΏΡŽΡ€Π΅.
  7. ВідміряйтС 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² ΠΏΡŽΡ€Π΅ Ρ– Π΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΉΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ.
  8. Π£Π²Ρ–ΠΌΠΊΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ для Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Π²Ρƒ Π΄ΠΎ 160 градусів.
  9. ΠΠ°Π΄Ρ–ΡˆΠ»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² миску Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ, для ΠΏΠΎΡ‡Π°Ρ‚ΠΊΡƒ Π²Ρ–Π·ΡŒΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 2 склянки ΠΎΠ±’Ρ”ΠΌΠΎΠΌ 200 ΠΌΠ»), Π°Π΄ΠΆΠ΅ густота ΠΊΠ΅Ρ„Ρ–Ρ€Ρƒ Ρ– ΠΏΡŽΡ€Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π²ΠΏΠ»ΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½Ρƒ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π°. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π° Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΡƒΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‡, соду Ρ– Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€. Π Π΅Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎ всС ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  10. Π’ Ρ–Π½ΡˆΡ–ΠΉ мисці Π·’Ρ”Π΄Π½Π°ΠΉΡ‚Π΅ яблучнС ΠΏΡŽΡ€Π΅, ΠΌΠ΅Π΄ (якщо Π²Ρ–Π½ Π·Π°Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ, Ρ‚ΠΎ ΠΏΡ€ΠΎΠ³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Π² ΠΌΡ–ΠΊΡ€ΠΎΡ…Π²ΠΈΠ»ΡŒΠΎΠ²Ρ†Ρ–), ΠΊΠ΅Ρ„Ρ–Ρ€ Ρ– рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ. ВсС ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  11. Π£ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° ΠΏΡ€ΠΈΠΉΠΌΠ°Π½ΡŒ Π²Π²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΡ– Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ сухі.
  12. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ однорідності. Вісто ΠΏΠΎ густоті ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½ΠΎ Π²ΠΈΠΉΡ‚ΠΈ як Π½Π° ΠΎΠ»Π°Π΄ΠΊΠΈ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ тісто Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΠ΅, Ρ‚ΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ, Ρ‰ΠΎ залишилося.
  13. Π€ΠΎΡ€ΠΌΡƒ для Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ Π·Π°ΡΡ‚Π΅Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚ΠΎΠΌ. Моя Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ° β€” Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€ΠΎΠΌ 25Ρ…11 см. Π€ΠΎΡ€ΠΌΡƒ мСншого Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ Π½Π΅ Π²Π°Ρ€Ρ‚ΠΎ Π±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± кСкс Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ пропікся.
  14. Π’ΠΈΠ»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρƒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ тісто.
  15. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ кСкс Π² Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚Ρ–ΠΉ Π΄ΠΎ 160 градусів Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– близько 60-80 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ кСксу пСрСвіряйтС Π΄Π΅Ρ€Π΅Π²’яною шпаТкою. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ кСкс Π²ΠΆΠ΅ ΠΏΡ–Π΄Ρ€ΡƒΠΌ’ΡΠ½ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ, Π°Π»Π΅ Ρ‰Π΅ Π½Π΅ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ, ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π·Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Ρ„ΠΎΠ»ΡŒΠ³ΠΎΡŽ.
  16. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ кСксу Π½Π° яблучному ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ Π½Π° Ρ€Π΅ΡˆΡ–Ρ‚Ρ†Ρ–.
  17. ΠžΡΡ‚ΠΈΠ³Π»ΠΈΠΉ кСкс Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΠΉ ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ столу.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠŸΡ–ΡΠ½Ρ– яблучні кСкси Π· ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ†Π΅ΡŽ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close