Випічка і ДесертиДесерти

Кавова панакотта

Кавова панакотта – десерт, який закохує в себе кожного, хто його пробує. Це ресторанне блюдо, яке можна приготувати й вдома. Причому, це зовсім не так складно, як здається – досить запастися потрібними інгредієнтами.

Інгредієнти:

  • Молоко 150 мілілітрів
  • Сметана 15% 180 мілілітрів
  • Цукор 4 чайні ложки
  • Розчинна кава 2 чайні ложки
  • Жовток яєчний 1 штука
  • Желатин 20 грамів
  • Цукор ванільний 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Змішайте желатин зі столовою ложкою води й залиште набухати.
  2. Налийте молоко в маленьку каструльку, додайте туди каву, доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
  3. Збийте жовток з цукром і акуратно введіть у гаряче молоко.
  4. Суміш повільно нагрівайте, але не доводите до кипіння.
  5. Коли суміш почне закипати, влийте в неї желатинову суміш. Залиште охолонути.
  6. Коли суміш охолоне, влийте в неї сметану і перемішайте. Розлийте по формах.
  7. Приберіть в холодильник на 4-5 годин.
  8. Дістаньте з формочок і посипте тертим шоколадом. Щоб дістати паннакоту з формочок було зручніше, поставте форму в гарячу воду на півхвилини.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close