Фруктовий салат з грушею

Готуємо фруктовий салат з грушею, яблуком і апельсином.
Фруктовий салат можна приготувати практично з будь-яких фруктів і ягід, кожен компонент внесе в десерт свою родзинку. А ще можна експериментувати з заправками.
Різновидів заправки для фруктового салату я знаю три:
Заправити йогуртом, такий сьогодні приготуємо.
Солодким десертним вином, це звичайно не для дітей, але дуже смачно.
Яблучним соком.
Мені найбільше сподобався варіант з йогуртом, тільки беріть нейтральний, не солодкий, інакше він переб’є весь смак салату.
Інгредієнти:
- Груша 1 штука
- Яблуко 1 штука
- Апельсин 1 штука
- Йогурт 100 мілілітрів
Приготування:
- Апельсин очистити й нарізати на шматочки.
- З груші видалити серцевину з кісточками й порізати її середніми шматочками.
- Яблуко очистити від насіння і нарізати невеликими шматочками.
- Якщо яблуко швидко чорніє, то його можна злегка збризнути лимонним соком.
- Заправити салат йогуртом, так щоб він покривав фрукти й все добре перемішати.
- При бажанні можна злегка підсолодити медом.
- Фруктовий салат їдять охоче діти. Його краще подавати окремо як десерт або на перекус.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Кукурудзяні вафлі на кислому молоці з ягідним соусом