Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– Π”Π΅ΡΠ΅Ρ€Ρ‚ΠΈΠŸΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ

Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ” ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ Π· ΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½Π³ΠΎΡŽ Ρ– Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Π°ΠΌΠΈ

Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ” ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ, Π·Π° Π·ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡˆΠ½Ρ–ΠΌ виглядом Π½Π°Π³Π°Π΄ΡƒΡ” ΠΏΠΈΡˆΠ½Ρ– ΠΏΠΎΠ΄ΡƒΡˆΠ΅Ρ‡ΠΊΠΈ, Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ зовсім нСскладно, Π° Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ нСзрівнянним. Вісто Π½Π° смСтані ΠΉ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠ°Ρ… Π΄ΡƒΠΆΠ΅ СластичнС, Π²ΠΈΡ€ΠΎΠ±ΠΈ Π· нього Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ. Всім Ρ€Π°Π΄ΠΆΡƒ Ρ†Π΅ ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ, Π½Π΅ ΠΏΠΎΡˆΠΊΠΎΠ΄ΡƒΡ”Ρ‚Π΅!

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½Π° 90 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Масло Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ 60 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Яйця 2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Π“ΠΎΡ€Ρ–Ρ…ΠΈ Π²ΠΎΠ»ΠΎΡΡŒΠΊΡ– 40 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π’Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½ 2 Ρ‰Ρ–ΠΏΠΊΠΈ
  • Π¦ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²Π° ΠΏΡƒΠ΄Ρ€Π° 60 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² + 0,5 столової Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ для посипання

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ просійтС Ρ– пСрСсиптС Π² миску.
  2. Π£ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄Π²Π° яєчних ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠΈ (Π±Ρ–Π»ΠΊΠΈ Ρ‚Π΅ΠΆ скоро Π·Π½Π°Π΄ΠΎΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒΡΡ).
  3. Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΡ–Ρ‚ΡŒ Ρ– Π²Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π² миску Π· Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎΠΌ Ρ– ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  4. Бюди ΠΆ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π²Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½ (Π°Π±ΠΎ Π²Π°Π½Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€) Ρ– смСтану.
  5. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ спочатку лоТкою.
  6. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Ρ€ΡƒΠΊΠΎΡŽ Π²ΠΈΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ тісто, якС Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ Ρ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ ΠΊΡƒΠ»Ρ–.
  7. Π—Π°Π³ΠΎΡ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ тісто Π² ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΡƒ Π°Π±ΠΎ ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² ΠΏΠ°ΠΊΠ΅Ρ‚ Ρ– Π½Π° 1 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Ρƒ Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΡƒ.
  8. Для Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΈ ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²Π° ядра Π²ΠΎΠ»ΠΎΡΡŒΠΊΠΈΡ… Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Ρ–Π² ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ отримання Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎΡ— ΠΊΡ€ΠΈΡ…Ρ‚ΠΈ.
  9. ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½Π³Ρƒ: яєчні Π±Ρ–Π»ΠΊΠΈ Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΡƒΠ΄Ρ€ΠΎΡŽ Π΄ΠΎ стійких ΠΏΡ–ΠΊΡ–Π².
  10. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΠΈΡ…Ρ‚Ρƒ волоського Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Π° Π² ΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½Π³Ρƒ.
  11. Акуратно ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½Π³Ρƒ, Ρ‰ΠΎΠ± Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…ΠΈ розподілилися Π² Π½Ρ–ΠΉ Ρ€Ρ–Π²Π½ΠΎΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎ.
  12. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Ρƒ тісто Π΄Ρ–ΡΡ‚Π°Π½ΡŒΡ‚Π΅ Π· Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΠ° Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Π΄Ρ–Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π΄Π²Ρ– частини, Π° Ρ—Ρ… скачайтС Π² ковбаски (Π±Π΅Π· додавання Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π°).
  13. Π”ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ 180 градусів.
  14. Ковбаски тіста Ρ€ΠΎΠ·Π΄Ρ–Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–Ρ—, Π° Π· Π½ΠΈΡ… сформуйтС ΠΊΡƒΠ»ΡŒΠΊΠΈ ΠΎΠ΄Π½Π°ΠΊΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ, 18-20 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ.
  15. ΠšΡƒΠ»ΡŒΠΊΠΈ тіста Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΠ°Ρ‡Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π² максимально Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΉ прямокутник.
  16. На ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ ΠΊΡƒΡ‚ Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ прямокутника, Π²Ρ–Π΄ΡΡ‚ΡƒΠΏΠΈΠ²ΡˆΠΈ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π²Ρ–Π΄ ΠΊΡ€Π°ΡŽ, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ 1,5-2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ ΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½Π³ΠΈ Π· Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Π°ΠΌΠΈ.
  17. НакрийтС Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΡƒ ΠΎΠ΄Π½Ρ–Ρ”ΡŽ ΡΡ‚ΠΎΡ€ΠΎΠ½ΠΎΡŽ тіста, Π·Ρ–Π³Π½ΡƒΠ²ΡˆΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π°Π²ΠΏΡ–Π».
  18. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΡƒ Π²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΡŽ ΡΡ‚ΠΎΡ€ΠΎΠ½ΠΎΡŽ, Π·Π½ΠΎΠ²Ρƒ ΡΡΠ³Π½ΡƒΠ²ΡˆΠΈ тісто Π½Π°Π²ΠΏΡ–Π», Ρ‰ΠΎΠ± вийшов Ρ‚Ρ€ΠΈΠΊΡƒΡ‚Π½ΠΈΠΊ Π· Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΠΎΡŽ всСрСдині.
  19. Π‘ΠΊΡ€Ρ–ΠΏΡ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΡ€Π°Ρ— ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²Π° видСлкою.
  20. Π’Π°ΠΊΠΈΠΌ Ρ‡ΠΈΠ½ΠΎΠΌ сформуйтС Ρ–Π½ΡˆΠ΅ ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ, Π²ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚Π°Π²ΡˆΠΈ всю Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½ΠΊΡƒ.
  21. Π”Π΅ΠΊΠΎ Π·Π°ΡΡ‚Π΅Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚ΠΎΠΌ для Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ.
  22. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ Π½Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎ.
  23. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ Π· ΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½Π³ΠΎΡŽ 20-25 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  24. ГарячС ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ прямо Π½Π° Π΄Π΅ΠΊΡƒ посиптС Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΡƒΠ΄Ρ€ΠΎΡŽ.
  25. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ Ρ– Π΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΉΠΎΠΌΡƒ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ.
  26. Π”ΡƒΠΆΠ΅ смачнС Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ” ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ Π· ΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½Π³ΠΎΡŽ Ρ– Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…Π°ΠΌΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π΅ Π΄ΠΎ ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Ρ–.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠŸΠΎΠ²Ρ–Ρ‚Ρ€ΡΠ½Π΅ Π±Π°Π½Π°Π½ΠΎΠ²Π΅ ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²ΠΎ Π½Π° сковороді

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close