Домашні сирні крекери

Автор рецепта – Рі Драммонд (Ree Drummond)
Інгредієнти:
- Гострого сиру Чеддер 250 грамів, дрібно тертого
- Борошна вищого сорту 1 стакан
- Вершкового масла 55 грамів, розрізати на кубики
- Солі 1/2 чайної ложки
- Солі зі спеціями 1/2 чайної ложки
- Щіпка каєнского перцю 1/2 чайної ложки
- Крижаної води 3 столові ложки
Приготування:
- Завантажте в кухонний комбайн сир чеддер, борошно, вершкове масло, сіль і каєнский перець, змішайте до отримання крихти. Додайте крижаної води, і змішайте в режимі пульс.
- Сформуйте тісто в кулю. І загорніть в харчову плівку. Охолоджувати близько 1 години.
- Розігрійте духовку до 170 ° С. Підготуйте лист з покладеним силіконовим килимком для випічки.
- Розкачайте тісто до 0,5 см. І розріжте на квадрати за допомогою ножа для піци, проткніть кожен по центру дерев’яним шампуром; розподіліть на деку. Запікайте до золотистого кольору, 15 – 17 хв. Охолодіть.
Смачного!