Випічка і ДесертиПечиво

Домашні сирні крекери

Автор рецепта – Рі Драммонд (Ree Drummond)

Інгредієнти:

  • Гострого сиру Чеддер 250 грамів, дрібно тертого
  • Борошна вищого сорту 1 стакан
  • Вершкового масла 55 грамів, розрізати на кубики
  • Солі 1/2 чайної ложки
  • Солі зі спеціями 1/2 чайної ложки
  • Щіпка каєнского перцю 1/2 чайної ложки
  • Крижаної води 3 столові ложки

Приготування:

  1. Завантажте в кухонний комбайн сир чеддер, борошно, вершкове масло, сіль і каєнский перець, змішайте до отримання крихти. Додайте крижаної води, і змішайте в режимі пульс.
  2. Сформуйте тісто в кулю. І загорніть в харчову плівку. Охолоджувати близько 1 години.
  3. Розігрійте духовку до 170 ° С. Підготуйте лист з покладеним силіконовим килимком для випічки.
  4. Розкачайте тісто до 0,5 см. І розріжте на квадрати за допомогою ножа для піци, проткніть кожен по центру дерев’яним шампуром; розподіліть на деку. Запікайте до золотистого кольору, 15 – 17 хв. Охолодіть.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close