АнглійськаВипічка і ДесертиДесертиКухні світу

Англійські іриски

Інгредієнти:

  • Масло вершкове 250 грам
  • Цукор 250 грам
  • Мигдаль 250 грам
  • Вода 20 мілілітрів
  • Сироп Каро 7 мілілітрів
  • Шоколад 5 штук

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти, крім шоколадних батончиків.
  2. Розігрійте все в сковороді на сильному вогні. Готувати приблизно 10-12 хвилин, постійно помішуючи, до отримання відтінку схожого на коричневий цукор.
  3. Вилити на деко (або який-небудь піднос) рівномірно розподіливши по всій поверхні, щоб товщина шару була приблизно 5-10 мм.
  4. Роздробити плитки шоколаду на невеликі шматки (2-3 см) і розмістіть їх по всій поверхні суміші.
  5. Охолодіть в холодильнику близько 1-2 годин, поки не затвердіє. Після чого розламайте на середні шматки. Зберігати найкраще в закритому контейнері, в холоді.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close