Десерт «Манго Флоат»

Дивовижний філіппінський листковий десерт, який готується дуже просто, швидко і не вимагає випікання. У форму шарами викладається крем з вершків, збитих зі згущеним молоком, розкришені крекери Грема і шматочки стиглого соковитого манго. Після того, як десерт настоїться в холодильнику і застигне, розкладіть його порціями по тарілках і насолоджуйтеся цим насиченим літнім смаком.
Інгредієнти:
- Жирних вершків 2 стакани
- Згущеного молока з цукром 400 грамів
- Ванільного екстракту 0,5 чайної ложки
- Подрібнених крекерів Грема (упаковка 270 грамів) 1,5 стакана
- 3 стиглих манго, нарізаних кубиками
- Спеціальне обладнання: квадратна форма для запікання розміром 20 см
Приготування:
- У великій мисці змішайте вершки, згущене молоко і ванільний екстракт. Збийте ручним міксером, поки маса не подвоїться в обсязі, близько 4 хвилин.
- Викладіть неповні 2 стакани крему на дно квадратної форми й рівномірно розподіліть, зверху посипте 0,5 стакана подрібнених крекерів Грема і викладіть третину манго. Продовжуйте чергувати шари, щоб всього вийшло 9 шарів з манго в самому верху. Поставте в холодильник мінімум на 8 годин або на ніч.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Десерти з чорницею