Випічка і ДесертиДесерти

Десерт «Манго Флоат»

Дивовижний філіппінський листковий десерт, який готується дуже просто, швидко і не вимагає випікання. У форму шарами викладається крем з вершків, збитих зі згущеним молоком, розкришені крекери Грема і шматочки стиглого соковитого манго. Після того, як десерт настоїться в холодильнику і застигне, розкладіть його порціями по тарілках і насолоджуйтеся цим насиченим літнім смаком.

Інгредієнти:

  • Жирних вершків 2 стакани
  • Згущеного молока з цукром 400 грамів
  • Ванільного екстракту 0,5 чайної ложки
  • Подрібнених крекерів Грема (упаковка 270 грамів) 1,5 стакана
  • 3 стиглих манго, нарізаних кубиками
  • Спеціальне обладнання: квадратна форма для запікання розміром 20 см

Приготування:

  1. У великій мисці змішайте вершки, згущене молоко і ванільний екстракт. Збийте ручним міксером, поки маса не подвоїться в обсязі, близько 4 хвилин.
  2. Викладіть неповні 2 стакани крему на дно квадратної форми й рівномірно розподіліть, зверху посипте 0,5 стакана подрібнених крекерів Грема і викладіть третину манго. Продовжуйте чергувати шари, щоб всього вийшло 9 шарів з манго в самому верху. Поставте в холодильник мінімум на 8 годин або на ніч.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Десерти з чорницею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close