АмериканськаВипічка і ДесертиКухні світуЧізкейки

Чізкейк з авокадо без випічки

В цьому десерті без випічки густа м’яка текстура, авокадо створює щільну кремову основу – желатин не знадобиться. Особливий смак надають цедра і сік лайма.

Інгредієнти:

  • Крекер Грема 255 грамів
  • Цукру 1 стакан
  • Розтопленого вершкового масла 110 грамів
  • Вершкового сиру кімнатної температури 340 грамів
  • Стиглого твердого авокадо 3 штуки, очистити, вийняти кісточку і порубати
  • Цедра і сік 1,5 лайма
  • Вершки кокосові натуральні 1 банка (150 грамів)
  • Жирних вершків 1/2 стакана
  • Збиті вершки для подачі

Приготування:

  1. Збризкайте кулінарним спреєм роз’ємну форму на 22 сантиметри. У кухонний комбайн завантажте крекери «Грема» і 1/4 стакана цукру, подрібніть в дрібну крихту. Додайте масло і подрібнюйте, поки шматочки крекерів не будуть вологими й повністю покриються маслом.
  2. Щільно притисніть суміш на дно підготовленої форми. Помістіть корж в холодильник, поки готуєте начинку. Очистіть чашу комбайна і знову встановіть. Помістіть в комбайн вершковий сир, авокадо, цедру і сік лайма і 3/4 стакана цукру, що залишився і збийте до однорідності, щоб майже не залишалося шматочків авокадо.
  3. Додайте кокосові вершки й жирні вершки, змішуйте близько 1 хвилини до загустіння і кремової текстури.
  4. Вилийте суміш на корж у формі. Збризніть шматок харчової плівки кулінарним спреєм і злегка притисніть до поверхні начинки, щоб до неї не проникало повітря. Помістіть в холодильник до застигання на 6 годин, або на ніч (але не більше).
  5. Зніміть харчову плівку і приберіть можливі бульбашки з начинки, розрівнявши кондитерською лопаткою. Подавайте чізкейк холодним, прикрасивши по колу збитими вершками.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт лимонного торта

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close