Π’ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ° Ρ– ДСсСртиНСсолодка Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠ°

Π‘ΡƒΠ»ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π· Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ тіста Π· ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ сиром

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½Ρ– Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠΎΠ²Ρ– Π±ΡƒΠ»ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π· ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ сиром ΡΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°ΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Ρ– дорослим, Ρ– дітям. Π ΠΎΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒΡΡ просто Ρ– Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ–ΠΉΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ Π½Π° сніданок Π°Π±ΠΎ для пСрСкусу. ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‰Π°ΠΉΡ‚Π΅ΡΡ!

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘ΠΈΡ€ ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ 8 пластинок
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Молоко 200 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π² (+ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ)
  • Π”Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ– сухі 5 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°)
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ (+ для змащування листа)
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • Π–ΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠΊ 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ всі Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½Ρ– Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ для приготування Π±ΡƒΠ»ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ Π· Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ тіста Π· ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ сиром.
  2. Π’ Ρ‚Π΅ΠΏΠ»Π΅ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ Ρ– Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ–, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ Π½Π° 5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Ρ‰ΠΎΠ± Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΡ– “ΠΎΠΆΠΈΠ»ΠΈ”.
  3. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π² ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎ Π· Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠ°ΠΌΠΈ рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Ρ– ΡΡ–Π»ΡŒ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ розчинСння солі.
  4. Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ просійтС Ρ– всиптС Π² ΠΌΠΎΠ»ΠΎΡ‡Π½Ρƒ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ.
  5. Замісити ΠΌ’якС Ρ– Π½Π΅ Π»ΠΈΠΏΠΊΠ΅ тісто.
  6. НакрийтС посуд Π· тістом Ρ€ΡƒΡˆΠ½ΠΈΠΊΠΎΠΌ Π°Π±ΠΎ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΠΎΡŽ Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π΅Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² Ρ‚Π΅ΠΏΠ»Π΅ місцС Π½Π° 30-40 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, для ΠΏΡ–Π΄ΠΉΠΎΠΌΡƒ тіста.
  7. Π’ΠΈΠΉΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ тісто Π· посуду Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Π΄Ρ–Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° 8 ΠΎΠ΄Π½Π°ΠΊΠΎΠ²ΠΈΡ… частин. Π‘ΠΊΠ°Ρ‡Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π· Π½ΠΈΡ… ΠΊΡƒΠ»ΡŒΠΊΠΈ.
  8. ΠšΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΊΡƒΠ»ΡŒΠΎΠΊ Π·Π°Π»Π΅ΠΆΠΈΡ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ числа пластинок сиру Π² Π²Π°ΡˆΡ–ΠΉ ΡƒΠΏΠ°ΠΊΠΎΠ²Ρ†Ρ–. Π—Π°Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉ Ρ—Ρ… Π²Ρ–Π΄ 8 Π΄ΠΎ 10 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ.
  9. Π’Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ посиптС стіл Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎΠΌ Ρ– Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΠ°Ρ‡Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡƒΠ»ΡŒΠΊΡƒ тіста Π² прямокутник.
  10. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ сир Π½Π° ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ ΠΊΡ€Π°ΠΉ тіста.
  11. ΠšΡ€Π°ΠΉ, Ρ‰ΠΎ залишився Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Π½Π° смуТки, Π½Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΡ€Ρ–Π·Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π΄ΠΎ кінця. Π¦Π΅ Π½Π°ΠΉΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ Π·Π° допомогою Ρ€Ρ–Π·Π°ΠΊΠ° для ΠΏΡ–Ρ†ΠΈ.
  12. ΠŸΡ–Π΄Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΡ€Π°Ρ—, ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΠ½Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π· Π±ΠΎΠΊΡƒ сиру.
  13. ΠŸΠΎΠ²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈΠΊΠΎΠΌ Ρ– Π·Π°Ρ‰Ρ–ΠΏΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΡ€Π°ΠΉ.
  14. Π’Π°ΠΊ Π·Ρ€ΠΎΠ±Ρ–Ρ‚ΡŒ Π· усім тістом.
  15. Π”Π΅ΠΊΠΎ Π·ΠΌΠ°ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ Ρ– ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‚ΡƒΠ΄ΠΈ Ρ€ΡƒΠ»Π΅Ρ‚ΠΈΠΊΠΈ швом Π²Π½ΠΈΠ· Π½Π° відстані ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Π²Ρ–Π΄ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ. НакрийтС Ρ€ΡƒΡˆΠ½ΠΈΠΊΠΎΠΌ Π°Π±ΠΎ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΠΎΡŽ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ Π² Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΠΌΡƒ місці Π½Π° 15-20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, для Π²ΠΈΡΡ‚ΠΎΡŽΠ²Π°Π½Π½Ρ.
  16. Π£Π²Ρ–ΠΌΠΊΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ розігріватися Π΄ΠΎ 180 градусів.
  17. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠ° 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠΊΠ° Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  18. Π—ΠΌΠ°ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡˆΡŽ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠ° Π²Π΅Ρ€Ρ… Π±ΡƒΠ»ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ Π· ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ сиром.
  19. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π±ΡƒΠ»ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π² гарячій Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– протягом 25 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  20. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ– Π±ΡƒΠ»ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π²ΠΈΠΉΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ Π· Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΠΈ ΠΉ Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° 5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Ρ€ΡƒΡˆΠ½ΠΈΠΊΠΎΠΌ.
  21. ΠŸΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΡ– Π±ΡƒΠ»ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π· Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ тіста Π· ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ сиром гарячими Π°Π±ΠΎ Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΈΠΌΠΈ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠŸΠΈΡ€Ρ–ΠΆΠΊΠΈ Π· ΡΠ»ΠΎΠ²ΠΈΡ‡ΠΈΠ½ΠΎΡŽ Ρ‚Π° яйцСм Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ–

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (1 ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ, сСрСднє: 5,00 Π· 5)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close