Банановий фостер з карамеллю

Класичний банановий фостер вражає своїм видовищним приготуванням з підпалом парів алкоголю і вишуканим смаком. Але просто – не означає менш смачно, особливо з цим десертом. Ідеальне поєднання бананів з карамеллю і вершковим морозивом, і зовсім необов’язково бути прославленим кухарем, щоб приготувати цю смакоту.
Час: 10 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4 – 6
Інгредієнти:
- 2 банани, нарізати скибочками завтовшки 8 міліметрів
- Вершкового масла, кімнатної температури 2 столові ложки
- Кориці 1/4 чайної ложки
- Дульсе де лече або вашого улюбленого карамельного соусу 1 стакан
- Ванільне морозиво, для подачі
- Маленьких шоколадних крапель, для подачі
Приготування:
- У 30-сантиметровій антипригарній сковороді на помірно-сильному вогні розтопіть вершкове масло поки воно не почне пускати міхурці. Викладіть банани в один шар і готуйте 1-2 хвилини, або поки вони не стануть коричневими. За допомогою силіконової лопатки переверніть банани й злегка підсмажте їх зі зворотного боку.
- Посипте корицею і смажте ще 30 секунд, періодично помішуючи. Акуратно вмішайте карамельний соус; тушкуйте 1 хвилину, потім приберіть щоб трохи остудити.
- Подавайте виклавши на морозиво і посипавши зверху шоколадними краплями.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Американський десерт Смор