Випічка і ДесертиДесерти

Банановий фостер з карамеллю

Класичний банановий фостер вражає своїм видовищним приготуванням з підпалом парів алкоголю і вишуканим смаком. Але просто – не означає менш смачно, особливо з цим десертом. Ідеальне поєднання бананів з карамеллю і вершковим морозивом, і зовсім необов’язково бути прославленим кухарем, щоб приготувати цю смакоту.

Час: 10 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4 – 6

Інгредієнти:

  • 2 банани, нарізати скибочками завтовшки 8 міліметрів
  • Вершкового масла, кімнатної температури 2 столові ложки
  • Кориці 1/4 чайної ложки
  • Дульсе де лече або вашого улюбленого карамельного соусу 1 стакан
  • Ванільне морозиво, для подачі
  • Маленьких шоколадних крапель, для подачі

Приготування:

  1. У 30-сантиметровій антипригарній сковороді на помірно-сильному вогні розтопіть вершкове масло поки воно не почне пускати міхурці. Викладіть банани в один шар і готуйте 1-2 хвилини, або поки вони не стануть коричневими. За допомогою силіконової лопатки переверніть банани й злегка підсмажте їх зі зворотного боку.
  2. Посипте корицею і смажте ще 30 секунд, періодично помішуючи. Акуратно вмішайте карамельний соус; тушкуйте 1 хвилину, потім приберіть щоб трохи остудити.
  3. Подавайте виклавши на морозиво і посипавши зверху шоколадними краплями.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Американський десерт Смор

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close