Бананові млинці на молоці

Дуже смачні й зовсім не жирні бананові млинці (панкейки). Солодкі, пишні й ароматні бананові млинці на сніданок!
Інгредієнти:
- Банан 1 штука
- Молоко 400 мілілітрів
- Яйця 2 штуки
- Цукор 2 столові ложки
- Сіль 0,5 чайної ложки
- Борошно 350 грамів
- Сода 1 чайна ложка
- Лимонна кислота 0,5 чайної ложки
- Олія рослинна 3-4 столові ложки
Приготування:
- Очищений банан подрібнюємо занурювальним блендером.
- У чашку наливаємо тепле молоко, додаємо яйця, сіль і цукор. Добре перемішуємо.
- Додаємо бананове пюре. Перемішуємо.
- Додаємо в борошно соду і лимонну кислоту. Просіваємо борошно частинами до рідкої основи тіста і перемішуємо.
- У тісто додаємо рослинну олію. Перемішуємо.
- Тісто буде досить густим.
- Сковороду добре розігріваємо без олії. Викладаємо тісто на сковороду столовою ложкою. Смажимо млинці на середньому вогні.
- При появі пухирців на поверхні, млинці перевертаємо.
- З кожного боку смажимо приблизно по 2-3 хвилини.
- Бананові млинці на молоці виходять зовсім не жирними й дуже пишними всередині.
- Додаємо варення, мед або будь-який сироп — все, що подобається.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Пишні гарбузові оладки з яблуком