Ви напевно не раз бачили в фільмах, як американські діти, сидячи ввечері біля багаття, смажать зефір на паличках. Так ось готують вони традиційний американський десерт смор, який являє собою тістечко, зібране на швидку руку з крекерів, підсмаженого на багатті маршмеллоу і молочного шоколаду. За бажанням можна також додати будь-які інші солодкі начинки або топінги. Його так полюбили, що стали готувати й вдома на грилі або в мікрохвильовці. І навіть в магазинах можна знайти готові набори для приготування смору. Назва десерту - це скорочення від англійського some more, тобто «ще трохи». І дійсно, спробувавши смор один раз, ви не зможете зупинитися, настільки він смачний. Час: 10 хвилин Складність: легко Порцій: 8 Інгредієнти: Смор: 1 плитка шоколаду (200 грамів) 8 великих маршмеллоу 8 великих крекерів Грема зі смаком меду Будь-яка начинка на вибір: Рубані горіхи Арахісова паста Карамельний, шоколадний або полуничний соус для морозива Шоколадні гранули Збиті вершки Банани Шоколадне драже (наприклад, M & M's) Приготування: Розігрійте гриль до помірної жари. Можете також підсмажити маршмеллоу на багатті. Кожну пластинку крекерів розламайте на 2 половини. Плитку шоколаду розділіть на 8 рівних частин. Покладіть шоколад на одну половину крекеру. Заселіть маршмеллоу на кілька шампурів, залишаючи між ними достатньо відстані, щоб вони не прилипли один до одного. Покладіть шампури на гриль і смажте, повільно повертаючи, до золотистого кольору. Акуратно зніміть маршмеллоу з шампурів і покладіть зверху на шоколад. Покрийте будь-яким топінгом. Зверху накрийте другою половиною крекеру. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Смажене морозиво