АмериканськаВипічка і ДесертиДесертиКухні світу

Американський десерт Смор

Ви напевно не раз бачили в фільмах, як американські діти, сидячи ввечері біля багаття, смажать зефір на паличках. Так ось готують вони традиційний американський десерт смор, який являє собою тістечко, зібране на швидку руку з крекерів, підсмаженого на багатті маршмеллоу і молочного шоколаду. За бажанням можна також додати будь-які інші солодкі начинки або топінги. Його так полюбили, що стали готувати й вдома на грилі або в мікрохвильовці. І навіть в магазинах можна знайти готові набори для приготування смору. Назва десерту – це скорочення від англійського some more, тобто «ще трохи». І дійсно, спробувавши смор один раз, ви не зможете зупинитися, настільки він смачний.

Час: 10 хвилин
Складність: легко
Порцій: 8

Інгредієнти:

Смор:

Будь-яка начинка на вибір:

  • Рубані горіхи
  • Арахісова паста
  • Карамельний, шоколадний або полуничний соус для морозива
  • Шоколадні гранули
  • Збиті вершки
  • Банани
  • Шоколадне драже (наприклад, M & M’s)

Приготування:

  1. Розігрійте гриль до помірної жари. Можете також підсмажити маршмеллоу на багатті.
    Кожну пластинку крекерів розламайте на 2 половини. Плитку шоколаду розділіть на 8 рівних частин. Покладіть шоколад на одну половину крекеру.
  2. Заселіть маршмеллоу на кілька шампурів, залишаючи між ними достатньо відстані, щоб вони не прилипли один до одного. Покладіть шампури на гриль і смажте, повільно повертаючи, до золотистого кольору.
  3. Акуратно зніміть маршмеллоу з шампурів і покладіть зверху на шоколад. Покрийте будь-яким топінгом. Зверху накрийте другою половиною крекеру.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смажене морозиво

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close