Campari біттер (гірка настоянка)

Це міцний італійський алкогольний напій, вироблений на основі трав з додаванням гіркого аромату. Біттер campari міцністю 20.5%, 21%, 25% або 28% випускається в пляшках, має яскраво-червоний колір, пряний аромат, гіркий смак, посмак віддає солодкістю, біттер campari міцністю 10% випускається розведеним содовою, яскраво-червоного кольору, має кисло солодкий смак.
При виробництві компоненти, що входять до складу campari, піддаються процесу мацерації в дистильованій воді, потім витримуються в етанолі (Винний спирт) з додаванням цукру, отримана суміш проходить неодноразову фільтрацію. Найбільш суттєві інгредієнти, які надають кампарі пряний гіркий смак, це помаранча, цитрусові масла, екстракт полину, додаються також коріння женьшеню, ревеню, екстракт граната; екстракт з кори хінного дерева (cascarilla) надає гіркій настоянці кампарі гострий, трохи терпкий смак.
Bitter Campari подають для втамування спраги змішаний з соком, або з вином в пропорції 1:2 у високих келихах. Як аперитив біттер Кампарі подають в чистому вигляді до пізнього обіду або вечері, з легкою закускою: смаженими горіхами, мигдалем або фруктами в невеликих склянках для аперитиву. Біттер додають до чорної кави.
Рецепти приготування коктейлів з кампарі включають використання содової води, джина, вермуту, соку. Campari використовується для приготування клубних коктейлів, таких як Гарібальді, Americano, Negroni, Campari orange, Campari mojito, Campari orange passion.