БорщіПерші страви

Зелений борщ з томатною пастою

Готуємо зелений борщ за моїм фірмовим рецептом з додаванням томатної пасти. Саме завдяки їй блюдо має яскравий насичений колір, а не блідо-зелений.

За смаком такий борщ набагато смачніше, ніж класичний зелений без додавання томатної пасти. Тому, раджу його обов’язково приготувати. Рецепт досить простий, так що сміливо приступайте до готування зі мною.

Інгредієнти:

Для супу:

  • Свинина 200 грамів
  • Картопля 3 штуки
  • Морква 60 грамів
  • Яйця 4 штуки
  • Вода 2,5 літра
  • Томатна паста 1 столова ложка
  • Олія рослинна 1 столова ложка
  • Щавель 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста 1 штука

Для подачі:

  • Сметана 5 столових ложок

Приготування:

  1. У каструлю налийте воду, викладіть свинину, додайте сіль.
  2. Надішліть каструлю на сильний вогонь, коли вода закипить, зменште вогонь, зберіть піну і варіть бульйон 40 хвилин з моменту закипання.
  3. Яйця викладіть в каструлю, залийте їх водою, відправте на плиту. Коли вода закипить, зменште інтенсивність вогню і варіть їх 6 хвилин. Потім злийте окріп і залийте яйця холодною водою.
  4. Наріжте цибулю і натріть на крупній тертці моркву.
  5. На сковороду налийте олію, викладіть овочі. Обсмажте їх на сильному вогні протягом 2-4 хвилин. Після цього відключіть вогонь, додайте томатну пасту, перемішайте. Засмажка готова!
  6. Картоплю очистіть і наріжте кубиками. Викладіть її в бульйон. Надішліть каструлю на вогонь і варіть борщ ще 20 хвилин.
  7. Потім викладіть засмажку.
  8. Курячі яйця наріжте. Викладіть їх в бульйон.
  9. Потім викладіть нарізаний щавель. Варіть борщ ще 5-7 хвилин. Потім вимкніть вогонь, накрийте каструлю щільно кришкою. Дайте борщу настоятися протягом 10 хвилин.
  10. Після цього сміливо подавайте його до столу з ложкою сметани.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Зелений борщ з яйцем без м’яса

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close