Зелений борщ з телятиною і часником

Люблю готувати зелений борщ. Він виходить легким, не дивлячись на те, що приготовлений на м’ясному бульйоні. В борщ додамо щавель і молодий зелений часник, попередньо товчений в ступці. Буде ароматно і смачно.
Інгредієнти:
- Телятина м’якуш 300 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Морква 1 штука
- Картопля 2 штуки
- Лавровий лист 2 штуки
- Щавель 2 пучки
- Часник 2 стебла
- Сіль за смаком
- Яйце (відварне) 2 штуки
- Сметана на смак
Приготування:
- Телятину ріжемо на шматочки й кладемо в холодну воду. Доводимо до кипіння і знімаємо піну.
- Щоб бульйон був смачніше додаємо в нього четвертинку цибулі, шматок морквини й лавровий лист.
- Солимо і готуємо на малому вогні, приблизно, півтори години. Потім, цибулю, лист і моркву прибираємо.
- Бульйон готовий, тепер переходимо до приготування борщу. Насипаємо в каструлю терту моркву і нарізану цибулю. Додаємо картоплю. Готуємо 25 хвилин.
- Молодий часник ріжемо, посипаємо сіллю і товчемо в ступці.
- Щавель нарізаємо і висипаємо в каструлю з борщем. Вогонь виключаємо.
- Борщ наливаємо в глибокі тарілки, додаємо варене яйце, сметану і товчений часник. Готово.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Борщ з фрикадельками