БорщіПерші страви

Зелений борщ з телятиною і часником

Люблю готувати зелений борщ. Він виходить легким, не дивлячись на те, що приготовлений на м’ясному бульйоні. В борщ додамо щавель і молодий зелений часник, попередньо товчений в ступці. Буде ароматно і смачно.

Інгредієнти:

  • Телятина м’якуш 300 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Картопля 2 штуки
  • Лавровий лист 2 штуки
  • Щавель 2 пучки
  • Часник 2 стебла
  • Сіль за смаком
  • Яйце (відварне) 2 штуки
  • Сметана на смак

Приготування:

  1. Телятину ріжемо на шматочки й кладемо в холодну воду. Доводимо до кипіння і знімаємо піну.
  2. Щоб бульйон був смачніше додаємо в нього четвертинку цибулі, шматок морквини й лавровий лист.
  3. Солимо і готуємо на малому вогні, приблизно, півтори години. Потім, цибулю, лист і моркву прибираємо.
  4. Бульйон готовий, тепер переходимо до приготування борщу. Насипаємо в каструлю терту моркву і нарізану цибулю. Додаємо картоплю. Готуємо 25 хвилин.
  5. Молодий часник ріжемо, посипаємо сіллю і товчемо в ступці.
  6. Щавель нарізаємо і висипаємо в каструлю з борщем. Вогонь виключаємо.
  7. Борщ наливаємо в глибокі тарілки, додаємо варене яйце, сметану і товчений часник. Готово.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Борщ з фрикадельками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close