Юшка з щуки виходить неймовірно смачна, ароматна і навариста. Я буду готувати її з голови, хребта і хвоста, які у мене залишилися після обробки риби. Для ситості додамо рис, але його можна замінити на будь-яку іншу крупу за бажанням. Інгредієнти: Щука 1 кілограм Цибуля ріпчаста 2 штуки Морква 2 штуки Картопля 4 штуки Рис 100 грамів Вода 2,5 літри Сіль за смаком Спеції за смаком Зелень за смаком Приготування: Кладемо в каструлю голову, хвіст і хребет щуки. Наливаємо воду, даємо їй закипіти й зливаємо. Рибу заливаємо свіжою водою, додаємо сіль за смаком, перець горошком, лавровий лист, нарізану на частини одну моркву і цибулину. Варимо після закипання 15-20 хвилин, після чого бульйон проціджуємо і повертаємо назад в каструлю. За бажанням додаємо будь-які спеції на смак для більшого аромату і кольору бульйону. Як тільки бульйон закипить, додаємо промитий рис. Через 5 хвилин додаємо крупно нарізану моркву і нарізану кубиками цибулю. Слідом відправляємо в каструлю нарізану картоплю. Коли всі інгредієнти будуть готові, додаємо м'ясо, яке залишилося після оброблення відвареної щуки. Додаємо в суп будь-яку свіжу зелень і даємо йому настоятися ще приблизно 10-15 хвилин. Після чого розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Уха з риб’ячих голів