Перші стравиСолодкі супи

Яблучний суп з куркою

Ніжний вершково-яблучний суп здивує вас своїм пікантним смаком. Замість пармезану прекрасно підійде сир з блакитною пліснявою. До нього можна подати сухарики, сирні крекери або печиво.

Інгредієнти:

  • Грудка куряча 300 грамів
  • Яблуко 2-3 штуки
  • Сир пармезан 80 грамів
  • Вершки 120 грамів
  • Борошно 1 столова ложка
  • Вершкове масло 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець червоний пекучий на смак

Приготування:

  1. Зваримо бульйон з курячих грудок.
  2. На сковороді розпустимо вершкове масло, всипати борошно й обсмажити його. Влиймо курячий бульйон і ретельно розмішаємо.
  3. Яблука почистимо від шкірки й нарізаємо шматочками. У бульйон влити вміст сковороди. Покладемо яблука, я додала для пікантності шматочок чилі. Посолимо за смаком. Варимо поки яблука не стануть м’якими (хвилин 20).
  4. Яблука закидаємо в блендер і робимо пюре, влийте вершки. І додамо натертий пармезан. Підігріваємо на плиті, поки не розчиниться сир.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close