Перші стравиСолодкі супи

Яблучний суп

Яблучний суп – незвичайна, але дуже корисна і смачна перша страва. Інгредієнтами для готування супу з яблук є безпосередньо самі яблука (краще використовувати Антонівка), картопляний крохмаль, сметана, кориця.

Інгредієнти:

  • Яблуко 5 штук
  • Рис 2 столові ложки
  • Крохмаль 2 столові ложки
  • Сметана 1 склянка
  • Вода 2 літри
  • Кориця на смак

Приготування:

  1. Для приготування супу, нам знадобляться продукти зазначені в списку. Яблука чистимо від шкірки й насінної коробочки. Нарізаємо невеликими шматочками.
  2. У каструлю наливаємо 1 літр води, додаємо яблука, рис і цукор за смаком.
  3. Через 20 хвилин, додаємо корицю. Крохмаль розводимо невеликою кількістю води й вливаємо в суп.
  4. Доводимо до закипання, варимо 1-2 хвилини.
  5. Подаємо суп зі сметаною. Прикрашаємо листочками базиліка.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close