Перші стравиСупи

Вершковий суп з куркою, ковбасою і вермішеллю

Рецепт смачного, ніжного вершкового супу з вермішеллю, куркою і ковбасою.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 1 штука (300 грамів)
  • Ковбаса копчена 100 грамів
  • Вершки 15% 150 мілілітрів
  • Вермішель павутинка 2 столові ложки
  • Картопля 4 штуки (350 грамів)
  • Перець болгарський 1/2 штуки (100 грамів)
  • Цибуля ріпчаста 1/2 штуки (80 грамів)
  • Морква 1/2 штуки (80 грамів)
  • Часник 1 зубчик
  • Олія рослинна 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Суміш мелених перців 1 щіпка
  • Лавровий лист 2 штуки
  • Зелень свіжа (кріп, петрушка) 2-3 гілочки
  • Вода 1,6 літра

Приготування:

  1. Включити духовку на 200 градусів для попереднього розігрівання.
  2. Куряче філе загорнути у фольгу і запекти в духовці при 200 градусах до готовності, приблизно 30-40 хвилин.
  3. Картоплю очистити й нарізати кубиками.
  4. Залити картоплю водою, довести до кипіння і варити на невеликому вогні 10-15 хвилин.
  5. Перець нарізати кубиками.
  6. Копчену ковбасу нарізати маленькими шматочками.
  7. Цибулю, моркву, часник очистити й дрібно нарізати.
  8. Курячі грудки трохи охолодити й нарізати невеликими шматочками.
  9. У сковороді розігріти олію і викласти нарізані овочі, ковбасу і куряче м’ясо.
  10. Обсмажити приблизно 4-5 хвилин на невеликому вогні.
  11. Викласти вміст сковороди в каструлю з картоплею. Додати сіль, суміш мелених перців і лавровий лист.
  12. Відразу влити вершки. Варити ще 10 хвилин до готовності картоплі.
  13. Додати вермішель, перемішати й варити 2 хвилини.
  14. Зелень дрібно нарізати.
  15. Готовий суп розлити по тарілках, доповнивши кожну порцію нарізаною зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з курячою грудкою, ріпою і капустою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close