Вершковий суп з куркою, ковбасою і вермішеллю

Рецепт смачного, ніжного вершкового супу з вермішеллю, куркою і ковбасою.
Інгредієнти:
- Куряче філе 1 штука (300 грамів)
- Ковбаса копчена 100 грамів
- Вершки 15% 150 мілілітрів
- Вермішель павутинка 2 столові ложки
- Картопля 4 штуки (350 грамів)
- Перець болгарський 1/2 штуки (100 грамів)
- Цибуля ріпчаста 1/2 штуки (80 грамів)
- Морква 1/2 штуки (80 грамів)
- Часник 1 зубчик
- Олія рослинна 1 столова ложка
- Сіль за смаком
- Суміш мелених перців 1 щіпка
- Лавровий лист 2 штуки
- Зелень свіжа (кріп, петрушка) 2-3 гілочки
- Вода 1,6 літра
Приготування:
- Включити духовку на 200 градусів для попереднього розігрівання.
- Куряче філе загорнути у фольгу і запекти в духовці при 200 градусах до готовності, приблизно 30-40 хвилин.
- Картоплю очистити й нарізати кубиками.
- Залити картоплю водою, довести до кипіння і варити на невеликому вогні 10-15 хвилин.
- Перець нарізати кубиками.
- Копчену ковбасу нарізати маленькими шматочками.
- Цибулю, моркву, часник очистити й дрібно нарізати.
- Курячі грудки трохи охолодити й нарізати невеликими шматочками.
- У сковороді розігріти олію і викласти нарізані овочі, ковбасу і куряче м’ясо.
- Обсмажити приблизно 4-5 хвилин на невеликому вогні.
- Викласти вміст сковороди в каструлю з картоплею. Додати сіль, суміш мелених перців і лавровий лист.
- Відразу влити вершки. Варити ще 10 хвилин до готовності картоплі.
- Додати вермішель, перемішати й варити 2 хвилини.
- Зелень дрібно нарізати.
- Готовий суп розлити по тарілках, доповнивши кожну порцію нарізаною зеленню.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з курячою грудкою, ріпою і капустою