Перші стравиСупи

Вершковий суп з куркою

Вершковий суп з куркою і яйцем – красива, ситна і дуже смачна перша страва!

Інгредієнти:

  • Курячі стегенця 4 штуки
  • Жирних вершків 200 мілілітрів
  • Картоплі середнього розміру 4 штуки
  • Головка ріпчастої цибулі великого розміру
  • Яйця 4 штуки
  • Пучок кропу
  • Вершкового масла 2 столові ложки
  • Половина чайної ложки меленої паприки
  • Сіль і білий перець за смаком

Приготування:

  1. Відваріть яйця круто, остудіть, почистіть, наріжте кубиками або розріжте навпіл.
  2. Розріжте стегенця на три частини, приберіть кісточки, шматочки посоліть і поперчіть.
  3. Цибулю дрібно поріжте. Картоплю почистіть і наріжте часточками. Листя кропу подрібніть, стебла зв’яжіть ниткою.
  4. Обсмажте курку і цибулю в олії в каструлі з товстим дном. На це піде приблизно 10 хвилин. Додайте в каструлю картоплю і стебла кропу. Влийте півтора літра холодної питної води, доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин.
  5. Приберіть з каструлі стебла кропу, додайте дрібно нарізані листя кропу, паприку і вершки. Потримайте ще 2 хвилини.
  6. Розлийте суп по тарілках, в кожну викладіть яйця, приправте суп перцем і подавайте.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close