Вершковий суп з куркою

Вершковий суп з куркою і яйцем – красива, ситна і дуже смачна перша страва!
Інгредієнти:
- Курячі стегенця 4 штуки
- Жирних вершків 200 мілілітрів
- Картоплі середнього розміру 4 штуки
- Головка ріпчастої цибулі великого розміру
- Яйця 4 штуки
- Пучок кропу
- Вершкового масла 2 столові ложки
- Половина чайної ложки меленої паприки
- Сіль і білий перець за смаком
Приготування:
- Відваріть яйця круто, остудіть, почистіть, наріжте кубиками або розріжте навпіл.
- Розріжте стегенця на три частини, приберіть кісточки, шматочки посоліть і поперчіть.
- Цибулю дрібно поріжте. Картоплю почистіть і наріжте часточками. Листя кропу подрібніть, стебла зв’яжіть ниткою.
- Обсмажте курку і цибулю в олії в каструлі з товстим дном. На це піде приблизно 10 хвилин. Додайте в каструлю картоплю і стебла кропу. Влийте півтора літра холодної питної води, доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин.
- Приберіть з каструлі стебла кропу, додайте дрібно нарізані листя кропу, паприку і вершки. Потримайте ще 2 хвилини.
- Розлийте суп по тарілках, в кожну викладіть яйця, приправте суп перцем і подавайте.
Смачного!