Π‘ΠΎΡ€Ρ‰Ρ–ΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– страви

Π’Π΅Π³Π΅Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π°Π½ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ Π±ΠΎΡ€Ρ‰ Π· квасолСю

Π‘Π΅ΠΊΡ€Π΅Ρ‚ΠΈ смачного Π±ΠΎΡ€Ρ‰Ρƒ:
  • Квасолю Π±Π΅Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π±Ρ–Π»Ρƒ, Π½Π΅Ρ…Π°ΠΉ ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€ Π΄Π°Ρ” буряк, Ρ‚Π΅ΠΌΠ½Π° квасоля Ρ‚Π΅ΠΆ, Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ–ΠΉΠ΄Π΅, Π°Π»Π΅ Π· Π±Ρ–Π»ΠΎΡŽ ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€ Π±ΠΎΡ€Ρ‰Ρƒ Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΊΡ€Π°ΡΠΈΠ²Ρ–ΡˆΠ΅.
  • ЗасмаТку ΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ після Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, як капуста Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΏΡ€ΠΎΠ²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ, Ρ‚Π°ΠΊ Π²ΠΎΠ½Π° Π½Π΅ Π·Π°Π±Π΅Ρ€Π΅ ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€ буряка.
  • НС ΠΏΡ€ΠΎΠΏΡƒΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΡ€ΠΎΠΊ Π· Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ соком β€” Ρ†Π΅ Π·Π±Π΅Ρ€Π΅ΠΆΠ΅ насичСний ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€ Π±ΠΎΡ€Ρ‰Ρƒ.
  • ΠžΠ²ΠΎΡ‡Ρ– ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ соломкою, Π½Ρ–ΠΆ Π½Π° Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–, Ρ‚Π°ΠΊ Π²ΠΎΠ½ΠΈ Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Ρ– смак.
  • Π†Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ свіТий ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€, Π°Π»Π΅ якщо ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”, Ρ‚ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Ρƒ пасту, Π°Π»Π΅ смак Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π²ΠΆΠ΅ Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΉ.
  • Π‘ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати ΠΉ Π·Π°ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ΅Π½ΠΈΠΉ, Π½Π΅ ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково свіТий. А ΠΎΡ‚ Ρ–Π½ΡˆΡ– ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– β€” Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ свіТі.
  • Π† Π½Π° закінчСння, заправляйтС Π±ΠΎΡ€Ρ‰ ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ Ρ– ΡΠ²Ρ–ΠΆΠΎΡŽ зСлСнню.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Квасоля 1 стакан
  • ΠšΠ°ΠΏΡƒΡΡ‚Π° 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Буряк 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π±ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ 0,5 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Цибуля ріпчаста 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ 3 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Часник 2 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΉ сік 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 0,5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 4,5 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ΠΈ
  • Боняшникова олія 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Квасолю ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π·Π°Π·Π΄Π°Π»Π΅Π³Ρ–Π΄ΡŒ Π·Π°ΠΌΠΎΡ‡ΠΈΡ‚ΠΈ, ΠΌΡ–Π½Ρ–ΠΌΡƒΠΌ Π½Π° 4 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ, Π° ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π½Π° Π½Ρ–Ρ‡.
  2. Налити Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ Ρ– поставити Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ квасолю. Π’ ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ квасоля Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ 1,5-2 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ.
  3. Поки квасоля Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ, ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΡ”ΠΌΠΎ засмаТку. Для Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–.
  4. Нарізаємо ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ соломкою. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ буряк Ρ‚Π΅ΠΆ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ соломкою.
  5. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– часник Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΉ всі ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Π²Ρ–Π΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° сковорідку ΠΉ обсмаТити Π΄ΠΎ ΠΌ’якості, Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ 10.
  6. Π’ΡƒΡ‚ Π²Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²ΠΈΠΉ ΠΌΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚: ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄ приготуванням буряк Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ скропити Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ соком, Ρ‰ΠΎΠ± Π²Ρ–Π½ Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³ свій ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€, Π° кислоту ΠΏΡ€ΠΈΠ±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ, посипавши Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ.
  7. ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ Π½Π°Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈ Π½Π° Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–, Π±Π΅Π· ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ!
  8. Коли ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– ΡΡ‚Π°Π½ΡƒΡ‚ΡŒ ΠΌ’якими, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π±ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΈΠΉ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ, спСції Π·Π° смаком Ρ– ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€.
  9. ВсС Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ 5-7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. ВсС, засмаТка Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°.
  10. Нарізати капусту.
  11. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π²Ρ–Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ‡ΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π° квасоля, Π²ΠΎΠ½Π° ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Π° Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ΠΌ’яка. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°, Π²Ρ–Π΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ капусту Π΄ΠΎ квасолі, Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ 5-7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  12. ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠΎΠΌ Ρ– Π²Ρ–Π΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Π· засмаТкою.
  13. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Π±ΠΎΡ€Ρ‰Ρƒ дивитися ΠΏΠΎ готовності ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ–: Π²ΠΎΠ½Π° ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Π° Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ΠΌ’яка Ρ– Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠΊΠΎΠ»ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΡΡ видСлкою Π°Π±ΠΎ Π½ΠΎΠΆΠ΅ΠΌ.
  14. Π‘ΠΎΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ Π² самому ΠΊΡ–Π½Ρ†Ρ–. Π‘ΠΏΠ΅Ρ†Ρ–Ρ— ΠΌΠΈ Π΄ΠΎΠ΄Π°Π²Π°Π»ΠΈ Π² засмаТку, Π°Π»Π΅ якщо Π½Π΅ вистачає гостроти β€” ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Ρ‡Ρ–Ρ‚ΡŒ.
  15. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ як посолили, Π΄Π°Ρ‚ΠΈ поваритися 1-2 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ ΠΉ Π²ΠΈΠΌΠΊΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ.
  16. Π‘ΠΎΡ€Ρ‰Ρƒ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ настоятися, Ρ‰ΠΎΠ± смак Π±ΡƒΠ² Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ насичСним. Π”Π°Ρ‚ΠΈ постояти 1-2 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ.
  17. ΠŸΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ Π±ΠΎΡ€Ρ‰ гарячим Π·Ρ– ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ Ρ– зСлСнню. Π’Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ–ΠΉΠ΄Π΅ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ Ρ…Π»Ρ–Π±.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠŸΡ–ΡΠ½ΠΈΠΉ Π±ΠΎΡ€Ρ‰ Π· ΠΆΠΈΡ‚Π½Ρ–ΠΌΠΈ Π³Π°Π»ΡƒΡˆΠΊΠ°ΠΌΠΈ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close