Перші стравиСупи

Томатний суп з консервованим горошком і сиром

Дуже смачний і незвичайний суп виходить зі свіжих помідорів, приготований з додаванням ароматних прянощів, сметани, скибочок адигейського сиру і консервованого горошку! Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти:

  • Помідори 550 грамів
  • Горошок зелений консервований 160 грамів
  • Сир адигейський 330 грамів
  • Сметана (20%) 80 грамів
  • Цукор 0,25 чайної ложки
  • Сіль 0,5 чайної ложки
  • Перець чорний мелений на кінчику ножа
  • Паприка копчена мелена 0,25 чайної ложки
  • Куркума мелена 0,25 чайної ложки
  • Олія рослинна 2 столові ложки

Приготування:

  1. Помідори промийте, залийте окропом на 30-45 секунд і потім відкиньте на друшляк.
  2. Обдайте помідори крижаною водою, зніміть шкірку.
  3. Очищену м’якуш помідорів наріжте шматочками середнього розміру.
  4. У каструлі розігрійте олію, всипте копчену паприку, куркуму і чорний мелений перець. Злегка прогрійте прянощі на невеликому вогні протягом 30-35 секунд.
  5. Додайте в каструлю скибочки помідорів, всипте сіль і цукор. Накрийте каструлю кришкою. Доведіть вміст каструлі до кипіння і зменште вогонь. На маленькому вогні тушкуйте помідори 10-15 хвилин.
  6. Додайте в каструлю сметану, консервований горошок і перемішайте.
  7. Адигейський сир наріжте кубиками невеликого розміру (приблизно 10х10 мм) і додайте в каструлю до решти інгредієнтів.
  8. Перемішайте, доведіть суп до кипіння і зніміть з вогню.
  9. Томатний суп з горошком і адигейським сиром готовий! Подавати його можна відразу ж після приготування.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з курячим філе, печерицями та цвітною капустою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close