ΠšΡ€Π΅ΠΌ-ΡΡƒΠΏΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– страви

Π’ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ суп ΠΏΡŽΡ€Π΅ класичний

Π‘ΡƒΠΏ Π· Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρ–Π² смачний як Π² гарячому, Ρ‚Π°ΠΊ Ρ– Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠΌΡƒ вигляді!
Π’ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ суп ΠΏΡŽΡ€Π΅ класичний Π²ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π² Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–Ρ… ΡƒΠΌΠΎΠ²Π°Ρ… Π·Π° 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. ΠŸΡ€ΠΎΡ‚Π΅ ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ€Π°Π·Ρƒ Π²ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄ΠΎΠΏΠΎΠ²Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΎΠΌ: ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ, ΡΠ΅Π»Π΅Ρ€ΠΎΡŽ, ΠΊΡ–Π½Π·ΠΎΡŽ Ρ– Ρ‚.Π΄., Ρ‰ΠΎΠ± ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π² Ρ€Π΅Π·ΡƒΠ»ΡŒΡ‚Π°Ρ‚Ρ– Π°Π±ΡΠΎΠ»ΡŽΡ‚Π½ΠΎ Ρ€Ρ–Π·Π½Ρ– смаки ΠΎΠ΄Π½Ρ–Ρ”Ρ— ΠΉ Ρ‚Ρ–Ρ”Ρ— ΠΆ страви! Π”ΠΎΠΏΠΎΠ²Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ суп ΠΏΡŽΡ€Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΡΠ²Ρ–ΠΆΠΎΡŽ ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ, ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ, Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΠΆΠΈΡ€Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Π½Π΅ Π²ΠΈΡ‰Π΅ 30%.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Рослинна олія 20 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π·Π° смаком
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ Π·Π° смаком
  • Π‘Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊ 1 листок

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ. Для створСння супу ΠΏΡŽΡ€Π΅ використовуйтС ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ ΠΌ’ясистих, Π° Π½Π΅ соковитих сортів, Π· Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΡŽ ΠΌ’ΡΠΊΠΎΡ‚Ρ‚ΡŽ Ρ– Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎΡŽ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΎΡŽ. Π©ΠΎΠ± Π½Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π±ΠΈΡ‚ΠΈ, Π° посилити Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ смак, Π΄ΠΎΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ Ρ€Ρ–ΠΏΡ‡Π°ΡΡ‚ΠΎΡŽ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅ΡŽ, Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ Π±Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊΠΎΠΌ, спСціями. Π’ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ блюдо Ρ€Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π½Π° ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΎΠ²Ρ–ΠΉ ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π²Ρ–Π΄ΠΆΠΈΠΌΡƒ.
  2. ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ Π² Π²ΠΎΠ΄Ρ–, викласти Π² Π³Π»ΠΈΠ±ΠΎΠΊΡƒ миску Π°Π±ΠΎ ΠΏΡ–Π°Π»Ρƒ, Π·Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° 3-5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π² залСТності Π²Ρ–Π΄ Π²Π΅Π»ΠΈΡ‡ΠΈΠ½ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄Ρ–Π². ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ€Ρ–Π·ΠΊΠΎ пСрСмістити Π² ΠΊΡ€ΠΈΠΆΠ°Π½Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ. Завдяки Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΡ†Ρ– Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€, ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΡƒ Π· Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρ–Π² Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ зчистити.
  3. Поки Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π² Π²ΠΎΠ΄Ρ–, очистити Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΠΈΠ½Ρƒ, ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. ΠŸΡ€ΠΎΠ³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΎΠ²Ρƒ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Π² ΠΊΠ°Π·Π°Π½Ρ– Π°Π±ΠΎ сотСйнику Π· Π°Π½Ρ‚ΠΈΠΏΡ€ΠΈΠ³Π°Ρ€Π½ΠΈΠΌ Π΄Π½ΠΎΠΌ, спасСрувати Π² Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅Π²Ρƒ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·ΠΊΡƒ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 2 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ, час Π²Ρ–Π΄ часу ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ.
  4. ΠžΡ‡ΠΈΡΡ‚ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ, Π²ΠΈΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π· Π½ΠΈΡ… сСрцСвини, Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΠΌ Π°Π±ΠΎ сСрСднім ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠΎΠΌ.
    Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π² ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎ спасСрованої Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅Π²ΠΎΡ— Π½Π°Ρ€Ρ–Π·ΠΊΠΈ. Π’ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π½Π°Π³Ρ€Ρ–Π²Ρ–, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Π° Π½Π°Ρ€Ρ–Π·ΠΊΠ° Π½Π΅ Π²ΠΈΠΏΡƒΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒ сік.
  5. ΠŸΠΎΡΠΎΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉ ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Ρ‡ΠΈΡ‚ΠΈ, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ гарячої Π²ΠΎΠ΄ΠΈ. Обов’язково спробувати Π½Π° смак, Ρ–, якщо Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ кислуваті, Π²Ρ–Π΄Ρ€Π΅Π³ΡƒΠ»ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ кислину Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ-піском. Π—ΠΌΠ΅Π½ΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π°Π³Ρ€Ρ–Π² Π΄ΠΎ ΠΌΡ–Π½Ρ–ΠΌΡƒΠΌΡƒ, Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ блюдо близько 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π—Π° баТанням ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° всипати ΡΡƒΡˆΠ΅Π½Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠ²Π°Π½ΡΡŒΠΊΡ– Ρ‚Ρ€Π°Π²ΠΈ, ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈΠΉ Π±Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊ, ΠΎΡ€Π΅Π³Π°Π½ΠΎ Ρ– Ρ‚.Π΄.
  6. Π’ΠΈΠΌΠΊΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ Π½Π°Π³Ρ€Ρ–Π² Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π»ΠΈΡ‚ΠΈ всю масу Π² ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ для Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€Π° Π°Π±ΠΎ Π² Ρ‡Π°ΡˆΡƒ ΠΊΡƒΡ…ΠΎΠ½Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΠΎΠΌΠ±Π°ΠΉΠ½Π°. Π—Π±ΠΈΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ стану. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ спочатку Π΄Π°Ρ‚ΠΈ масі ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ, Π° ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ—Ρ—, Ρ‚ΠΎ після подрібнСння суп Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ Π±ΡƒΠ΄Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ€Π°Π· ΠΏΡ€ΠΎΠ³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ кипіння.
  7. Π ΠΎΠ·Π»ΠΈΡ‚ΠΈ гарячим Ρƒ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠΈ Π°Π±ΠΎ ΠΏΡ–Π°Π»ΠΈ, присипати ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΎΡŽ ΡΠ²Ρ–ΠΆΠΎΡŽ зСлСнню, ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ, прикрасити Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ Π±Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊΠΎΠΌ. МоТна ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΡƒ страву Π· сухариками, ΠΊΡ€ΡƒΡ‚ΠΎΠ½Π°ΠΌΠΈ Π°Π±ΠΎ Π³Ρ€Ρ–Π½ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π· часником.
  8. Π’ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ суп ΠΏΡŽΡ€Π΅, ΠΌΠ°Π±ΡƒΡ‚ΡŒ, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π½Π°Π·Π²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΎΠ΄Π½ΠΈΠΌ Π· Π½Π°ΠΉΠΏΡ€ΠΎΡΡ‚Ρ–ΡˆΠΈΡ… ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΠΈΡ… страв Π½Π΅ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Π·Π° ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π², які Π²ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ, Π° ΠΉ ΠΏΠΎ тривалості ΠΉΠΎΠ³ΠΎ приготування. НайдСшСвшС Ρ‚Π°ΠΊΠ΅ блюдо Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π² сСзон Π·Π±ΠΎΡ€Ρƒ свіТих ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Ρ–Π².

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close