Сирний супчик з картоплею та морквою

Проста перша страва без зайвих хитрощів, смачна і поживна.
Інгредієнти:
- Вода 1.5 літри
- Картопля 4 штуки
- Сирок плавлений 1.5 штуки
- Морква 1 штука
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Рослинна олія 1 чайна ложка
Приготування:
- Картоплю очистити, нарізати невеликими шматочками, покласти варитися в воду.
- Окремо натерти моркву на крупній тертці, порізати очищену ріпчасту цибулю кубиками. Тушкувати те й інше на рослинній олії протягом п’яти хвилин.
- Засмажку додати в каструлю разом з плавленими сирками, нарізаними шматочками. Суп помішувати, поки сир не розчинитися повністю. Сіль за смаком. Варити протягом півгодини, до готовності.
- При подачі блюдо розлити в тарілки, прикрасити зеленню і посипати домашніми грінками.
Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з білими грибами й цвітною капустою